Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Dusmas К списку тем

Dusmas
Vakar paarskatot banku pa 2004.gaduizsecinaaju, ka no Hansabankas nav 2 izdrukas lapas-apstiprinaajums par to, ka maksaajums ir izpildits...tas maksaajums tika veikts juulijaa, ieejot internet bankaa redzu, ka vairaak nevaru izdrukaat tas lapas, zvanu uz banku un tur saka-jaa, to izdruku mees vajam Jums nosutiits pa faksu, jo tie maksaajumi internet bankaa ir pieejami tikai 3 meeneshu, BET TAA VIENA LAPINJA KURU VINJA MAN ATSUTIIS maksaa 15 santiimus...es vinjiem prasu..PAR KO 15 santimi, labaak uzlabojiet savu internet banku.

Par hansabanku tagad domas kriitaas...nav nekaada leetaa...ka tik naudinju savaakt peec iespejas vairaak
Kml
Kml 28.01.2005 14:06
1086 сообщений на сайте

Ответы (8)

Da, bivali sluchai podobnie, osobenno s komisionnimi dengami A chto delat? Nichego ne ostaetsja, tolko bank menjat, no ved eto tozhe stoit deneg
Leni2
Leni2 28.01.2005 14:49
265 сообщений на сайте
Man gan skiet, ka trakas ka Unibanka nav nekur vispar ples naudu par katru kustibu konta labi izejosie MU, bet ari nem par ienakosajiem tad + visadas mistiskas komisijas kuras esmu lugusi paskaidrot un ladzigu atbildi neesmu sanemusi utt. Par par izzinu revidentiem 25 Ls no konta nonema! Vispar vaks:(
Rumbinja
Rumbinja 28.01.2005 14:52
1000 сообщений на сайте
Piekrītu, ka bankas vērstas uz peļņu.Taču...?Tā ir jūsu vaina, ja neizdrukājāt laicigi apstiprinājumu.Man gadījies izmantot gan hanzanet, gan ibanku.Parabām internetbankam manas domas ir labas.Noteiktiviņi prasa par pašu faksa pakalpojumu.Tādi nu tie tarifi ir.Mēs varam pieņemt vai nepieņemt viņu apstiprinātos tarifus.Tāda nu tā tirgus ekonomika ir.Nepatīk viens , var pirkt pakalpojumu pie cita.
Aivareno
Aivareno 28.01.2005 14:53
6641 сообщение на сайте
Mēs kādreiz ņēmām kredītu Unibanka un it ka nelieli procenti, bet kad savāca naudu par mistisku apkalpošanu,tad procenti man likās briesmīgi.Tāpēc tagad pirms kaut ko daru, prasu partnerim likt kārtis uz galda, lai nav pārsteigumu.
Aivareno
Aivareno 28.01.2005 14:55
6641 сообщение на сайте
Какие страсти из-за 15 копеек.

В Ханзе полмиллиона клиентов. И представьте себе какой им нужен сервер, чтобы хранить все эту муть на случай что вдруг кто-то через полгода вспомнит о бумажке, которая никому нафиг не нужна.

И берут с вас деньги символические. Это же надо девочке залезть в архив, найти бумажку, распечатать, отфаксовать...

Да этих 15 копеек ей даже на зарплату за труды не хватит.
Maija
Maija 28.01.2005 14:58
28223 сообщения на сайте
Precīzi, Maija.Trāpīts desmitniekā1
Aivareno
Aivareno 28.01.2005 15:09
6641 сообщение на сайте
Rumbinja - Unibankā par ienākošajiem MU šogad neņem nost tās 10 kapeikas;) (vismaz internetbankā tā ir) Un par izziņu man no konta noskaitīja tikai 0,50 Ls;) Par ērtībām jāmaksā, un nemaz jau tā nav liela nauda, un pilnīgi piekrītu Maijas iepriekš teiktajam.
Rita
Rita 28.01.2005 16:37
959 сообщений на сайте
Emocijas jāmāk savaldīt.Es 2004.gadā par to pārliecinājies.Tā var vairāk iegūt.Ar dusmām tālu netiksi.Jāpieturās pie teiciena.Maniizdzina pa durvīm, bet es ierāpos pa logu.Bezdusmām!
Aivareno
Aivareno 28.01.2005 23:00
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.