Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

sociālā nodokļa aprēķins pašnodarbinātajam - kas ir "gads"? К списку тем

sociālā nodokļa aprēķins pašnodarbinātajam - kas ir "gads"?
sociālā nodokļa aprēķinam man gada kopcipars ir mīnusos (izdevumi pārsniedz ienākumus). Vai to mīnusu es pārnesu arī uz nākamo gadu? Resp. kā traktējama norma, par ar soc. nodokli apliekamās summas sasniegšanu gada laikā - vai runa ir par kalendāro gadu un es ar Jaungadu sāku rēķināt no 0, vai arī - jrēķina - ja ienākumu kopsumma pār izdevumiem pārsniedz 1320 LVL e.g. periodā februāris - februāris, tad turpmāk līdz gada beigām ik mēnesi jāmaxā vismaz min soc. nodoklis?
Saab
Saab 29.01.2005 18:30
356 сообщений на сайте

Ответы (2)

Каждый год отдельно ведёте , а если в середине года будет 1320 с начала года , то до конца года платить , независимо будет разница между доходами и расходами 110 лат.
Dona
Dona 29.01.2005 21:35
97 сообщений на сайте
2. Obligāto iemaksu objekta minimālais apmērs pašnodarbinātajam ir 1320 latu gadā. Obligāto iemaksu objekta maksimālais apmērs ir 19900 latu gadā.

(MK 06.01.2004. noteikumu nr.17 redakcijā, kas piemērojami ar 01.01.2004.)

3. Obligāto iemaksu objekta minimālais apmērs pašnodarbinātajam katram nākamajam kalendāra gadam tiek noteikts......:

es saprotu, ka kalendārajā gadā.

http://www.vid.gov.lv/5likumi/vc.asp?source=6Soc/_MK_193.htm&KId=6
Cleo
Cleo 29.01.2005 21:43
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.