Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Riebjas pilnigi:( К списку тем

Riebjas pilnigi:(
Ko tas Latvikon te reklamejas! Biju Maritim uz seminaru nu NEKAD muza vairak neiesu uz Latvikon rikotajiem FUI! Protams katram savi uzskati, bet riebjas pilnigi.Visparjau nevar normalu semnarus vairak atrast izreklame nezin ka bet kad aizej kaut kadu sviestu lej un taisa kafijas pazues riebjas pilnigi. Podvinska ari cepj tos seminarus par vienu un to pasu n-tas reizes varetu padomat ka Amerika atklata nu tik jastasta un jastatsta:(
Rumbinja
Rumbinja 30.01.2005 12:25
1000 сообщений на сайте

Ответы (15)

на вкус и цвет..
Uzzi
Uzzi 30.01.2005 12:30
нет сообщений на сайте
Вот поэтому больше и не хожу на семинары, т.к. особого толку для себя не вижу. Только разве что на "Праздник бухгалтера" - и то больше ради общения.
Martinas
Martinas 30.01.2005 13:34
38532 сообщения на сайте
ES piekrītu. Grūti atrast semināru, kas būtu 100% lietderīgs. Eju tikai uz zināmiem lektoriem. Mēs te klubiņā varētu sastādīt lektoru topiņu.Var būt varētu izzināt lektorus ar talantu.

Un vēl man ļoti nepatīk, ja aiziet uz semināru un jautājumus jāuzdod rakstiski.

Parastā atbilde sākas ar : "No uzdotā jautājuma nevar saprast....."

Tiešais kontakts ir tiešais kontakts.

Pēc pēdējā semināra nosolījos sev, ka pirms iešu uz kādu semināru vispirms noskaidrošu vai jautājumus varēs uzdot vai būs jāraksta memuāri. Ja sargā lektoru no nezināšanas izrādīšanas, tad visu cieņu tiem lektoriem, kas pēc semināra noskaidro un atbild uz jautājumiem, kurus semināra laikā nevarēja atbildēt. Manās acīs tas lektoru tikai ceļ. Visi esam cilvēki.
Arcisa
Arcisa 30.01.2005 13:42
258 сообщений на сайте
а я езжу- к Гребенко, ну не Америка, но мне нравится ее слушать-раз, приятно когда тебе "рот положут"-два, и вообще -в столицу-три, а если еще и знакомых встретишь- четыре:)
Uzzi
Uzzi 30.01.2005 13:44
нет сообщений на сайте
Par UIN nodokli biju pie Usovičas. Ļoti jauki arī izdales materiāls ir super - viss par deklarācijas aizdildīšanu. Apkopoti visi likumi noteikumi un metodika. Man vairs nekas nav jāmeklē viss ir kompakti.
Arcisa
Arcisa 30.01.2005 14:16
258 сообщений на сайте
Kas tas ir "Праздник бухгалтера"???? Es arī gribu pačupoties.
Arcisa
Arcisa 30.01.2005 14:17
258 сообщений на сайте
поищите на форуме- об этом много говорилось и до и после. это два раза в год фирма Анди проводит. хотя еще какой то бал был на Рождество- но по моему вгковсих там немного было, во всяком случае так бурно не обсуждали:)
Uzzi
Uzzi 30.01.2005 15:09
нет сообщений на сайте
Jā varētu gan kādu lektoru topiņu uztaisīt tomēr noder:) Podvinska.... nu protams, ka gudra sieviete nestrīdos, bet šķiet reklāmas viņai dažķārt vairāk nekā aizejot izpildās reklamētais:((((
Rumbinja
Rumbinja 30.01.2005 16:06
1000 сообщений на сайте
kādu brīnumu Jūs gaidat no semināriem? Personīgi es noklausos un piefiksēju sevi interesējošo likumu un vēstuļu numurus, lai varu izlasīt pati. Manuprāt semināri ir tamdēļ, lai liktu mums pašiem sākt domāt, lasīt un nevis tamdēļ, lai mums "ielietu" mutītē tieši to devu, kas mums nepieciešama :). Forumā noskaidro visas nianses par to, ko dzird semināros.
Cleo
Cleo 30.01.2005 17:27
19234 сообщения на сайте
Усовича нам очень хорошо в универе читала аудит! Если она также и семинары ведет, то должно быть неплохо.
Irena22
Irena22 30.01.2005 18:39
42998 сообщений на сайте
Brīnumus jau negaidām,bet viens lektors prot runāt un viss ir saprotams.Citskaut ko maļ un muļļā pats nav pārliecināts, ko tad vēl mums var iemācīt. Grāmatvedis ir tāda tauta, kas nevienam netic, visu vajag ar pierādījumiem. Un kur tad vēl pazaudētais laiks.Rīdzeniekiem var būt tās zaudētas 3-5 stundas, mums no laukiem visa diena pagalam.

PVN jau nu ir tik superīgs nodoklis, ka tādu murgu vēl vajadzētu pameklēt.Cik reizes nav bijis tā, ka lasi balts uz melna, bet saprast vajag melns uz balta. Ar PVN brīžiem ir tā, ka gribas lai 3 lektori mutītē ieliek un tad barbūt rodas ticība.
Arcisa
Arcisa 30.01.2005 18:41
258 сообщений на сайте
Lai nezaudētu visu dienu vajag vai nu apmeklēt seminārus "laukos" - piemēram pie mums notiek VID semināri ļoti regulāri un nav jātērē pusdiena, vai nu iespēju robežās apmeklēt šo forumu, es pat teiktu, ka forums ir auglīgāks par semināru. UN kafijas pauzi taisi kad pats vēlies
Cleo
Cleo 30.01.2005 18:45
19234 сообщения на сайте
ПОДСКАЖИТЕ ГДЕ ЧИТАЕТ УСОВИЧА?
Olegator
Olegator 30.01.2005 21:33
1912 сообщений на сайте
Nezinu, sastāvu grāmatvežu klubiņā (iesaku arī Jums , semināri nav dārgi, vakances domāju, ka ir jo lasīju avīzē reklāmiņu)

Tur arī viņa mums ir vadījusi vairākus seminārus. Interesējaties KIF Biznesa kompleks. tel:7227202.

Tiešam silti iesaku viņas semināru par UIN deklarāciju!!!!!!! un izdales materiālus.
Arcisa
Arcisa 01.02.2005 09:33
258 сообщений на сайте
Cleo!

Mans VID ir Latgalē, pati es Zemgalē. Man Rīga ir tuvāk. Rīga 1 dienu. Latgalei 2 dienas.

Tāda ir dzīve. Nekad nezini, kur "zaņesjot"
Arcisa
Arcisa 01.02.2005 09:39
258 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.