Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Januškas grāmata К списку тем

Januškas grāmata
Saņēmu izdevniecības "Merkūrijs Lat" piedāvājumu pasūtīt Marinas Januškas grāmatu "Grāmatvedības kārtošanas un organizācijas dokumentu paraugi" + CD.

Kādas atsauksmes? Vai varētu būt noderīga?
Pupedis
Pupedis 09.02.2005 13:51
289 сообщений на сайте

Ответы (4)

nezinu, neesmu tādu iegādājusies, bet zinu labu vietu kur var iegūt visu nepieciešamo informāciju par grāmatvedības kārtošanu un dokumentu paraugus Nav noslēpums, ka tas ir www.vgk.lv
Cleo
Cleo 09.02.2005 14:37
19234 сообщения на сайте
Manas domas par tādām grāmatā un CD ir sekojošas.Neko jaunu tur jūs neieraudzīsiet.Bet es tāpat kā CLEO izmantoju šo saitu un esmu ļoti priecīgs, ka man ir tāda iespēja.Domāju,ja Jums ir internets, tad nav nekādas vajdzības pēc tādām grāmatām.Es nesen nopoirku Lietvedības grāmatu un izrādījās ,ka es īstenība varu bez viņas iztikt.:D
Aivareno
Aivareno 09.02.2005 15:12
6641 сообщение на сайте
Manas domas par tādām grāmatā un CD ir sekojošas.Neko jaunu tur jūs neieraudzīsiet.Bet es tāpat kā CLEO izmantoju šo saitu un esmu ļoti priecīgs, ka man ir tāda iespēja.Domāju,ja Jums ir internets, tad nav nekādas vajdzības pēc tādām grāmatām.Es nesen nopoirku Lietvedības grāmatu un izrādījās ,ka es īstenība varu bez viņas iztikt.:D
Aivareno
Aivareno 09.02.2005 15:13
6641 сообщение на сайте
Grāmata un CD iznāks februāra beigās. Gribēju zināt Jūsu viedokli. Paldies par atsauksmēm.

Pilnīgi Jums piekrītu, šajā saitā var atrast visu.
Pupedis
Pupedis 09.02.2005 16:13
289 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.