Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Januškas grāmata
Saņēmu izdevniecības "Merkūrijs Lat" piedāvājumu pasūtīt Marinas Januškas grāmatu "Grāmatvedības kārtošanas un organizācijas dokumentu paraugi" + CD.
Kādas atsauksmes? Vai varētu būt noderīga?
Ответы (4)
nezinu, neesmu tādu iegādājusies, bet zinu labu vietu kur var iegūt visu nepieciešamo informāciju par grāmatvedības kārtošanu un dokumentu paraugus
Nav noslēpums, ka tas ir
www.vgk.lv
Manas domas par tādām grāmatā un CD ir sekojošas.Neko jaunu tur jūs neieraudzīsiet.Bet es tāpat kā CLEO izmantoju šo saitu un esmu ļoti priecīgs, ka man ir tāda iespēja.Domāju,ja Jums ir internets, tad nav nekādas vajdzības pēc tādām grāmatām.Es nesen nopoirku Lietvedības grāmatu un izrādījās ,ka es īstenība varu bez viņas iztikt.:D
Manas domas par tādām grāmatā un CD ir sekojošas.Neko jaunu tur jūs neieraudzīsiet.Bet es tāpat kā CLEO izmantoju šo saitu un esmu ļoti priecīgs, ka man ir tāda iespēja.Domāju,ja Jums ir internets, tad nav nekādas vajdzības pēc tādām grāmatām.Es nesen nopoirku Lietvedības grāmatu un izrādījās ,ka es īstenība varu bez viņas iztikt.:D
Grāmata un CD iznāks februāra beigās. Gribēju zināt Jūsu viedokli. Paldies par atsauksmēm.
Pilnīgi Jums piekrītu, šajā saitā var atrast visu.
Закрыть
Краткое описание нарушения