Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN deklaracija. Gramatveži, HELP! К списку тем
PVN deklaracija. Gramatveži, HELP!
Otro reizi aizpildu menesha PVN deklaraciju :((((
Iepriekējējā menesī (firma darbojas tikai no pag.gadadecembra) man bija uzkrats priekšnodoklis (LIELS!!!)
tagad jauns gads un jauns menesis, kur lai ierakstu savu iepriekšējā menesī uzkrāto priekšnodokli? Kurā ailē deklarācijā?
Cik es saprotu, tad deklaracijā tas iepriekš uzkratais priekšnodoklis vispār nekur neparādās?
Bet tad jau iznāk, ka ja es sniedzu apliekamu pakalpojumu, tad man pašai jāmaksā PVN valstij... KUR tad paliek mans iepriekš uzkrātais priekšnodoklis (nevis janvārī uzkrātais, bet iepriekšējā gadā (decembrī) uzkrātais)???
Lūdzu jusu palidzibu, citadi galigi netieku gudra, kā lai atspoguļo deklarācijā to, ka ieprieksējā gadā maksātais priekšnodoklis nosedz manus tagadējos PVN maksājumus budzētā?
Ответы (7)
Ja es pareizi Jūs sapratu, Jums jāaizpild deklarācija parastajā kārtībā, un kopumā ja decembra mēnesī P>S,un 70.ailePVN deklarācijā būs lielāka par janvāra mēn. 80.aili(P<S), tad neko nevajadzes maksāt.
Предыдущий предналог действительно нигде не показывается. И у вас действительно в январе будет долг бюджету по декларации. Но данные деклараций суммируются (как у вас в учете, так и у ВИД). Поэтому если переплата в прошлом месяце была больше задолженности в этом - вы просто ничего не платите, а сумма вашей переплаты уменьшается на сумму долга бюджету в январе.
Nu eto ja primerno i pitalas'skazat!
Prosto esho ne dorosla do Komarika
Вот попсещаете форум, тоже научитесь так выражаться:)
А еще и не так научитесь!
Спасибо большое, успокоили!
Я вчера 4 часа голову ломала, рыскала в поисках разных документов по НДСу, уже совсем отчаялась. Решила наконец, что если не вы, то никто мне не поможет.
Спасибо еще раз!
Закрыть
Краткое описание нарушения