Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN ES
Podskazite, pozalujsta, nado li delatj otricateljnij revers PVN pri vozvrate tovara v stranu ES?
Spasibo
Ответы (4)
2) Ja apliekamai personai taksācijas periodā ir jāveic iepriekšējos taksācijas periodos veikto preču iegāžu Eiropas Savienības teritorijā korekcija, t.i., šo iepriekšējos taksācijas periodos iegādāto preču vērtība tiek samazināta, darījums tiek anulēts, tiek atprasīts samaksātais avanss vai prece tiek atgriezta piegādātājam, apliekamā persona PVN taksācijas perioda deklarācijā uzrāda:
1) 50. un/vai 51.rindā koriģē no ES dalībvalstīm saņemto preču vērtību, nepieciešamības gadījumā to uzrādot ar mīnusa zīmi;
2) 55. un/vai 56.rindā koriģē par preču iegādi ES teritorijā aprēķināto nodokļa summu, nepieciešamības gadījumā to uzrādot ar mīnusa zīmi;
3) 64. rindā koriģē par preču iegādēm ES teritorijā aprēķināto priekšnodokli, nepieciešamības gadījumā to uzrādot ar mīnusa zīmi.
Taksācijas periodā veiktās korekcijas par iepriekšējos taksācijas periodos veiktajām preču iegādēm Eiropas Savienības teritorijā ir jāuzrāda (ar mīnusa zīmi) arī deklarācijas pielikuma PVN 1 otrajā daļā.
Podskazite pozalujsta nado li otrazatj v deklaracii PVN na tovar polu4enij iz stran ES esli firma-prodavec ne javljaetsja PVN plateljs4ikom?
Закрыть
Краткое описание нарушения