Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

zaklu4enie revizora К списку тем

zaklu4enie revizora
mi zaregistr.v komer4.registre.v etom godu objazatelno zaklu4enie revizora kotorii nazna4en registrom ili net? u nas nebolshoi magazin v pro6lom godu mozno lubogo buhgaltera i ego zaklu4enie.Spasibo
Mapi
Mapi 12.02.2005 08:07
111 сообщений на сайте

Ответы (1)

Uzdevu šo jautājumu VIDam, iespējams 16.februārī seminārā par gada pārskatiem man atbildēs uz to, jo faktiski pagaidām esmu atradusi tikai Likumā par uzņēmumu gada pārskatiem sekojošo:

62. pants

1. Ja kapitālsabiedrības (statūtsabiedrības) rādītāji pārsniedz divus no šā likuma 54.pantaotrās daļas kritērijiem, tās sagatavoto gada pārskatu pārbauda zvērināts revidents vai zvērinātu revidentu komercsabiedrība (turpmāk — zvērināts revidents) atbilstoši likumam "Par zvērinātiem revidentiem"

2. izslēgta

3. Ja kapitālsabiedrības (statūtsabiedrības)gada pārskatā pēc tam, kad zvērināts revidents to ir pārbaudījis, izdarīti kādi grozījumi, zvērinātam revidentam pārskats no jauna jāpārbauda tieši attiecībā uz izdarītajiem grozījumiem. Šāda atkārtota pārbaude jāpiemin zvērināta revidenta atzinumā par gada pārskata pārbaudīšanu.

http://www.ur.gov.lv/drukat.php?t=8&id=171&v=lv

No tā es secinu, ja jau man nav nepieciešams pēc kritērijiem zvērināts revidents, tad vismaz šajā likumā netiek noteikts revidenta atzinums kā obligāts nosacījums. Kā ir no Komerclikuma viedokļa vēl nezinu. Varbūt kāds tiešām var dot tiešu atsauci uz kādu likuma pantu, kur būtu tas pateikts. Es nevaru atrast.
Cleo
Cleo 12.02.2005 08:33
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.