Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis Mežsaimniecībai К списку тем
170777 17.02.2005 11:25
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ответы (7)
es nevadu caur noliktavu, es savadu vienkārši grāmatojumos KTPR numurs sērija un attiecīgi Kredīta parāds (ienākošā KTPR) vai Debeta parāds (izejošā KTPR). Noliktavā Tildei ir sarežģīti, vismaz es centos iebraukt, bet nesapratu, turklāt tur vēl arī kontējumi jāmaina, nospļāvos un vadu kā grāmatojumus. Saņemot apmaksu vai apmaksājot šo ievadīto KTPR atķeksēju izmantots un pielieku ķeksi pie konkrētās KTPR.
nu jā es jau arī tāpat izvadu visas pavadzīmes, bet kad gada beigās ir jātaisa invertizācija, tad nevar savilkt galus kopā. Kad no katra īpašuma jānoraksta cik koki tur ir izcirsti, tad viss tas jādar ar roku ekselī. nu paldies par to pašu sevišķi gudrāka nekļuvu
170777 17.02.2005 15:36
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
nuuuu, teiksim tā, nevajag vilkt līdz gada beigām. Es personīgi taisu cirsmu pārskatus katru mēnesi, cik ir izcirsts un man parādās, cik ir atlikums uz nākošo mēnesi (bet tas nav Tildē). Tas ir excelī, jo nezinu kā Jūsu VID, bet mūsu pieprasa lai būtu akti par saražoto jeb izcirsto daudzumu uz katru cirsmu, tāpēc katrai cirsmai man ir iekārtota sava " kabatiņa" , kurā ielieku visus ar cirsmas iegādi saistītos dokumentus, excelī sataisītu izstrādes tabuliņu un aktus par izstrādāto. Gada beigās man tikai atliek matemātiksi izvilkt, cik ir palikcis neizcirstu kubu. Lielākoties pa nullēm jau dzēšas katra cirsma pie izstrādes pa mēnešiem, uzreiz arī sataisu pārskatu par izstrādi - nopirkts tik, realizēts 2004.gadā tik, atlikumā uz 31.12.2004 tik.
Protams ja visu gadu neko nedari, tad gada beigās tas ir grūti savilkt galus, bet ja katru mēnesi tās 20 - 30 KTPR savadi un aktus sataisi, tad neredzu nekādu problēmu gada beigās izvilkt vienu kontējumu D 2120 K 7190 ja palicis atlikumā neizcirstais.
Vai varu lūgt tev Cleo, lai tu man atsūti uz e pastu vienu to paraugu ko tu veido ekselī izstrādes tabulu. mans e pasts 170777@one.lvLūdzu!!!!!!!!
170777 18.02.2005 09:35
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
apsolu aizsūtit tad, kad būšu saņēmusi atpakaļ savu datoru, ok? Jo pašlaik šis ir manu bērnu dators un šeit nav nekā no maniem dokumentiem, viss ir manā datorā, kurš šobrīd ir reanimācijā. Tā, ka ne ātrāk par nākošo nedēļu, bet atgādiniet man kādā otrdienā to e-pastā cleo@apollo.lv
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть