Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
DRN...
Labdien! Es aprēķinu DRN par 2005.gadaII., III. un IV. ceturksni. Piešķirta mums ir atlaide 80% apmērā. 20% samaksāju budžetā, 56% no kopējās DRN summas es maksāju "Zaļā Josta" SIA un 24% man paliek kā neizmantotā atlaides summa. Šo neizmantoto summu es vēlos uzkrāt rezerves fondā. Kādi varētu būt grāmatojumi?
Paldies!
Ответы (7)
Nekādi,izņēm"ilgtermiņa parvertešanas rezerves, sakarā ar to visi fondi uzņēmuma
veidojas no ņesadalītas peļņas. Vadībai jaapstiprina kadus rezerves uzņēmums grib veidot pēc gada pārskata.Atlaides summu Jūs varāt parādīt sava grāmatvedības uzskaitē caur PZA. Rezeveti līdzekļi tiek uzskaitīti "Zaļā Josta "SIA . irida
Tad es nesaprotu, ko man darīt ar tiem 24%, kurus man jāizmanto:
1.Izlietotā iepakojuma apsaimniekošanas sistēmas ieviešanas mārketingam, darbinieku apmācību un ar to saistītie citi izdevumi;
2. Uzņēmuma iekšējā izlietotā iepakojuma apsaimniekošanas personāla darbība;
3. Tehnoloģiskā procesa optimizācija ar mērķi samazināt iepakojamā materiāla patēriņu, personāla darbība;
4. Pamatlīdzekļiem, inventāram, iekārtām, telpu īrei, lai nodrošinātu izlietotā iepakojuma apsaimniekošanu, šķirošanu, presēšanu, uzskaiti, transportēšanu;
5. Izlietotā iepakojuma uzskaites datu bāzes izveidošana;
6. Iepakojuma marķēšana, lai veicinātu iepakojuma savākšanu, atkārtotu lietošanu un pārstrādi;
7. Uzkrāt rezerves fondā;
Делайте накопления на эту сумму и списывайте их по использованию этих сумм по назначению
Es jau arī gribu veidot šos uzkrājumus, tikai gribēju uzzināt kā iegrāmatot (uzkrājumus);
Да как хотите:) Д7... К4... (номера - по вашему вкусу). Сумму потом поднимите в декларации.
Es daru tā:
1. Aprēķinu DRN
D7513 K5723 100,00 Ls;
2. Samaksāju Zaļai jostai
D5723 K2620 56.00 Ls;
3. Samaksāju budžetā
D5723 K2620 20.00 Ls;
4. Veidoju uzkrājumu
D5723 K4340 24.00 Ls;
Es pareizi visu sapratu :-?
Закрыть
Краткое описание нарушения