Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Cleo palīdziet TILDE
Labdien!
Lūdzu palīdziet kā jūs Tildē PVN deklerācijā dabūjiet to PVN , kas tiek aprēķināts 231111? Man nu nekādi nesanāk viņu iedabūt janvāra deklerācija! Man uz 01.01.2005 bija nesamaksātais PVN LMT u.tml., un tad es tagad viņu samaksāju, bet kaut , kas neiet Tildē! Nevaru dabūt to PVN deklerācijā! Piedodiet, ka jūs traucēju ar tik muļķīgiem jautājumiem!
Ответы (15)
Diemžēl, es atskaites netaisu Tildē - tur ir jāpēta visdrīzāk tā kontu piesaiste. Es vispār nelietoju kontu 2311 (aprēķinātais PVN) , konts 23111 man bija sākumā PVN darījumos ar kokmateriāliem, tagad es lietoju tikai 57211 darījumiem ar kokmateriāliem.
Diemžēl nevarēšu palīdzēt šai jautājumā. Es atskaites taisu excelī.
Lai iedabūtu viņu PVN deklarācijā Jums visdrīzāk viņš būs jāpārgrāmati D 57XX PVN priekšnodoklis K 23111 nesamaksātais PVN.
Es jau tā izdarīju iegrāmatoju D5721, K231111 arī specifikā ieliku bet nesanāk kaut kā! Bet paldies ka atbildēji! Būs man arī laikam jātaisa atskaites Excelī...
Pārskatā par priekšnodokļa summa man jānorāda ar visiem partneriem vai varu konta 231111 atlikumu uzrādīt visu kopā!
pārskatā par priekšnodokļa summām atšifrē tikai tos rēķinos, kas ir virs 100 Ls bez PVN.
pārējos raksta vienā summā " darījumi līdz 100 Ls"
Es arī sākumā mocījos ar šo lietu, strādāju jau 3.gaduar Tildi.
Lai uzrādītos PVN deklarācijā pēc apmaksas es grāmatoju:
D531.. K 262 (visa summa)
tad kā papildkontējumu D5721, K2311 unlieku 18%
(pie kam svarīgi ir iepriekš uzstādītie atlases noteikumi, ja ir atlase pēc PVN%, tad noteikti jāliek 18%.
Varbūt, ka vēl nav veikti kādi uzstādījumi. Un PVN dekl. specifikācijā attiecīgi katrai rindai jabūt kontu piesaistei, arī pielikumā.
tur jau tā lieta, ka vispirms pašam jāveido tā kontu piesaiste.
Елита абсолютно права, если у Вас не попадает в декларацию сумма с проводки Д 5721 К 231111, то что-то неправильно заведено в спецификации. Проверьте установки для приложения к декларации ( 23.lauks) , есть ли там привязка счетов Д 5721 К 231111. Все у Вас должно получиться.
Kādreiz, kad nedrīkstēja likt nesamaksāto PVN deklarācijā, es grāmatoju uz D2395. Kad samaksāju, tad taisīju otro ierakstu uz 5721(laikam tad sanāca D5721 K 2395) , to norādot arī specifikācijā.Tad tikai PVN pielikumā ar roku izlaboju vajadzīgo summu. Bet vispār ar tādām lietām Tildē(arī vispār grāmatvedībā) ir baigā ķēpa.
Cleo-bet kāpēc Tu netaisi atskaites Tildē? Pa manam, tur jau tā programmas jēga:)))
Lo2002, tāpēc jau ka nedrīkst
ja saprati pareizi. Programmas jēga man nav atskaitēs, bet gan virsgrāmatā
Мне в Tildе тоже актуальна была только главная книга
Наверно, по той же причине, что и Cleo.
Ak, es nesapraša;)))Bet bilanci tur neesat mēģinājušas taisīt? Tīri sportiskas intereses dēļ?
Мне по оборотке быстрее составить баланс, чем в Тildе, там ведь еще и вникнуть надо.
esmu taisījusi bilanci, bet ne tamdēļ, lai nodotu tieši no Tildes, bet vienkārši, lai nosl;egtu galus pašā programmā, lai nav ar grāmatojumiem jānoslēdz operāciju konti, bet lai pats noslēdz :). To gan daru tad, kad bilance ir veiksmīgi nodota un UIN pārbaudīts, lai nav jālabo Tildē vēl kaut kas.
Закрыть
Краткое описание нарушения