Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Strukturvienība
Labvakar, man ir jautājums, sakiet lūdzu, kad ir saņemta strukturvienība, vai pēc tam šo strukturvienību ir jāpiereģistrē vēl kaut kur papildus, jo viena grāmatvede saka, ka tas tas ir jādara, bet kut un kā..nesaka...
Paldies ieprieksh
Ответы (6)
Cik es zinu, tad struktūrvienība reģistrējas ieņēmumu dienestā, kur arī saņemam apliecību, bet kur vēl neesmu dzirdējusi.
Atigil
vareetu luudzu noprecizeet, t.i. vinju ir jaaregjistree peec SANJEMSHANAS..., jo izsniedzot strukturvieniibu uznjeemumam to tak vinji sev piefiksee (pierigjistree) uzreiz
Varbuut shiis jautaajums izliksis ne iipashi gudrs, bet es vairs neko nesaprotu, taa graamatvede saka, ka JAAREGJISTRE...a kur un kaa..ej un sazini...
Ja jums notiek uzņēmējdarbība ne juridiskajā adresē, tad VID ir jāpiereģistrē struktūrvienība. Pa r reģistrācīju tiek izsniegta "Struktūrvienības reģistrācijas apliecība". Tas arī ir viss. Piekarinietets apliecības kopiju pie sienas uz darbojieties laimīgi.
Liels PALDIES VISIEm
aizsutiisho Irenaz atbildi gan tai graamatvedei gan priekshniekam, un tad ceru, ka vinji sho jautaajumu vairs neapspriediis
Vai, lūdzu, varētu uzzināt, kur par struktūrvienības reģistrāciju VID var izlasīt? Paldies.
Закрыть
Краткое описание нарушения