Ka lai to visu pareizi gramato?
Situacija sekojosa - esam uznemums kur veic dazadus petijumus respektivi klientiem tas ir musu darbibas veids.Lukklients mums pasutija petijumu kura veiksanai mums jasuta savi cilveki pa noteiktiem veikaliem iepirkties - veikt pirkumu reali smakat protams par preci.... BET pec tam mes so preci veikalam atdodam atpakal un vini mums atskaita atpakal naudinu par so veikto pirkumu.Tikaisanak ta, ka mes no sakuma izterejam savu nadu tad to sanemam atpakal. To visu uzticets darit 5 personam kuras ari uztaisiju ka avansa norekinu personas jo naudu vajadzeja atri parskaiti vieniem bet tagad vairak neko nesaprotu ka man darities talak preti sim avansam to vajag norakstit... labi preci vini nopirkusi reali bus... norakstu so izsniegto avansu bet pec tam mums so naudu atgriez un preci atdodam sanak butiba ka caur uznemumu tikai izgaja "cauri" si prece, jo mums gala rezultata nav ne preces ne iztereta nauda.GramatojumiD un K jau butu skaidri gan savilksu galus:) tikai par to preci domaju vai man kaut kada veida ta jagramato uz 2 vai 7 grupu un ka ar PVN? Sie veikali tacu pardodot izsitis cekus kuros bus vinu realizacija un sanemot atgrieztu preci ari gramatos tos visu, bet ka man?Ja kads saprata jautajumu dotiet padomu ludzu !