Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Paarskats par prieksnodokla summaam К списку тем

Paarskats par prieksnodokla summaam
Nado li mne vnosit'summu prednaloga dlja vvezennogo in Polwi predmeta? Summa po invojsu 170 EUR (prednalog - Ls21.51).
Alexandra15
Alexandra15 10.03.2005 10:44
320 сообщений на сайте

Ответы (4)

21.51 būs gan priekšnodoklī, gan aprēķinātajā nodoklī. Tikai, iekļaujot to PVN 1 pielikumā, summa jāpārrēķina un jāuzrāda Polijas valūtā. Man jau reiz nācās labot, jo poļi, dabiski, bija atsūtījuši rēķinu EUR.
Ilzex
Ilzex 10.03.2005 10:48
2681 сообщение на сайте
Polijas valuutaa? Kaapeec? Un PVN1 pielikumaa arii to summu ierakstiit?
Alexandra15
Alexandra15 10.03.2005 10:54
320 сообщений на сайте
Tieši dēļ PVN1 tas arī ir jāuzrāda Polijas zlotos. PVN1 ir aile, kur jāuzrāda rēķina summa tās valsts nacionālajā valūtā, kas izsniegusi partnerim PVN numuru.

Tādēļ jāuzmanās un jāatceras, ka Lietuvā, Polijā, arī Zviedrijā, UK u.c, lai arī rēķini ir izrakstīti EUR, tomēr tie jāpārrēķina nacionālajās valūtās. Ja ierakstīsiet EUR, nekas jau nebūs - VID tikai atsūtīs vēstuli, ka ir kļūdas un aicinās tās labot.
Ilzex
Ilzex 10.03.2005 11:05
2681 сообщение на сайте
Un no Niderlandēm arī?

Bat ja man ir datorprogramma, kā tad es varu ierakstīt PVN1 to summu?
Alexandra15
Alexandra15 10.03.2005 12:06
320 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.