Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Reverss par pakalpojumu
Man ir domstarpības ar firmu, kas apkalpo grāmatvedības programmu, bet varbūt arī man nav taisnība, lūdzu palīdziet.
Man ir invoiss no ES par pakalpojumu kuru jātaisas reverss un jāuzrāda PVN deklarācijas 54 un 63 rindā.
Invoiss ir ar janvāri, par janvāri, febr., martu. apmaksāju martā. Pēc manām domām reverss jātaisa martā, jo tad ir sniegts pakalpojums, ja es būtu samaksājusi februārī, tad februārī, jo būtu veikts avansa maksājums.
Bet pēc pašreizējās programmas konfigurācijas es reversu uzrādīt varu tikai janvāra deklarācijā un viņi apgalvo, ka viss esot pareizi, kam taisnība??? Man taču janvārī nav sniegts viss pakalpojums.
Jaunjā likuma versijā ir:
Papildināt pantu 2.1 daļu šādā redakcijā:
Pakalpojuma saņemšana ir notikusi, ja pakalpojums ir saņemts vai atlīdzība par pakalpojumu ir veikta avansā.
Ответы (5)
A pomoemu v deklaracii revers pokazivajut kogda poluchen invois.
Что за программа у Вас?
Если счета авансовые, то реверс по авансовой оплате или по дате оказания услуги+выписка счёта.
Хотя инвойс - это же не авансовый счёт
nē, invoiss nav kā avansa rēķins, kad samaksāšu avansu, tad arī sniegs pakalpojumu. Pakalpojums skaitās, kad tiek sniegts visus 3mēnešus.
Vidā man vispār interesantas lietas pastāstīja, ka ja nav norādīts konkrēts datums, piem.31.marts tad man invoiss jādala 3 daļās un reverss jātaisa visos 3 mēnešos...
Tagad esmu apjukusi pavisam
man ir 1C
Конкретная дата, по-моему, не обязательна, если указан период январь-март. Я бы сделала реверс мартом.
Закрыть
Краткое описание нарушения