Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN 1 II daļa К списку тем

PVN 1 II daļa
Mums Igauņi par preci piestāda rēķinu EUR, bet PVN 1 atskaitē jānorāda preces vērtība nacionālajā valūtā. Pēc kāda principa man jāpārēķina? Es visulaiku ņēmu (internetā) pēc Igaunijas valsts bankas kursa un uzreiz no EUR dabūju EEK, bet man viena kolēģe saka, ka jāpārrēķina EUR uz EEK pēc Latvijas bankas kursa. Kā tad īsti ir?
Casy
Casy 19.03.2005 16:07
781 сообщение на сайте

Ответы (3)

Думаю, правильнее pēc Igaunijas valsts bankas kursa.
Albina
Albina 19.03.2005 16:18
64788 сообщений на сайте
Es arī domāju, ka jārēķina pēc LB kursa: 1 EUR = X LVL konkrētajā datumā (EEk vispār neskatos)Katru mēnesi nododu atskaiti, aizrādījumi nav bijuši... Arī nodokļa audīts ir bijis... varbūt tomēr es kļūdos... Visa dzīve vienās šaubās...
Dzoto
Dzoto 19.03.2005 22:10
114 сообщений на сайте
18.23. 6.ailē – saņemto preču vērtību tās dalībvalsts valūtā, kura ir piešķīrusi PVN reģistrācijas numuru preču piegādātājam;

Manuprāt Albinai ir taisnūba...

Man ir pavisam cits variants: Krievija raksta rēķinu dolāros, bet tas uzrādās I. daļā Forši, vismaz normatīvos aktus palasījos...:D
Dzoto
Dzoto 20.03.2005 00:01
114 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.