Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tilde- salīdzināšanas akts К списку тем
Tilde- salīdzināšanas akts
Man neizdodas... programma neņem iepriekšējā perioda atlikumu... Varbūt ir kāds "knifs"?
Kur ir pazuduši "ģīmīši"
Ответы (7)
kā Jūs viņus ievadāt? No jauna? iepriekš netika vadīts nekas Tildē?
Ja sāk pirmo reizi Tildē vadīt tad sāk ar atlikumiem -- Finanses -- Jauns dokuments ----- Kontu atlikumi.
Bet ja turpināt jau no iepriekšējā gada tad jānoslēdz ar Bilanci. Ja par grūtu ar Bilanci (shēma pašam jāstāda pievienojot kontus), tad var grāmatojumos attiecīgi noslēgt operāciju kontus uz 8610 utt. un atlikumi ies tālāk paši/ Operāciju konti ar jauno gadu atkal sāks no 0.
Es mēģinu jauno papildinājumu Tilde-marts. Jauno atskaiti: "Akts par savstarpējo norēķinu salīdzināšanu" Paņem D un K un iznes starpību kā atlikumu, kaut gan Apgrozījumu pārskatā ir atlikums uz perioda sākumu.
grūti pateikt, nav man vēl tas papildinājums ielikts, bet vai pirms tam pie apmaksas Jūs ķeksējāt apmaksātos rēķinus? Varbūt tur tā kļūda, bet tiešām nezinu.
Atvainojos, kad bija marta jauninājums?
http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3768/en-US/DesktopDefault.aspx
Man aizvakar instelēja...
Kā var tekstā dabūt e-adresi, kuru var atvērt?
Izdevās
Коллеги, кто работает с Tilde Jumis Что -то я не понимаю: рассчитала командировочные (например всего за месяц команд.10 дней + 11 рабочих обычн дней) - работникам с часовой ставкой, а мне командировочные (не суточные) показываются только в отдельной колонке - а не в общей зарплатной ведомости, и в отчетах этих сумм не вижу!? Что я делаю неправильно?
Закрыть
Краткое описание нарушения