Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Programmas un licences К списку тем

Programmas un licences
Vai jūs man nepalīdzētu ar tām datorprogrammām un licencēm. Kur tās īsti jāgrāmato?

Mums ir viena grāmatvedibas programma (847 Ls), divas OfficeXP (katra 145 Ls) un divas MicrosoftWindovsXP (katra 62 Ls). Kā man pareizi tās iegramatot?

Jau ieprikš paldies visiem.
Krista_8k
Krista_8k 22.03.2005 13:09
157 сообщений на сайте

Ответы (4)

es programmas lieku uz 112/531...
Kml
Kml 22.03.2005 13:20
1086 сообщений на сайте
Datorprogrammas licences gramato uz nemateriāliem ieguldījumiem D1120 K531 ,noformeju pieņemšanas aktu ,kur uzradīts licences derīguma termiņš -3 vai cik gadi.Nota aprēķinu nolietojumu K1190
Kravconoka
Kravconoka 22.03.2005 19:57
2 сообщения на сайте
Ja programma ir pirkta atsevišķi, tad uz nemateriāliem. Ja ir pirkta programma OEM kopā ar datoru, tad uz III grupu kopā ar datoru, jo tā nedrīkst būt lietota atsevišķi no konkrēta datora ar kuru nopirkta.
Meek
Meek 23.03.2005 00:00
5685 сообщений на сайте
Ja programma ir pirkta atsevišķi, tad uz nemateriāliem. Ja ir pirkta programma OEM kopā ar datoru, tad uz III grupu kopā ar datoru, jo tā nedrīkst būt lietota atsevišķi no konkrēta datora ar kuru nopirkta.
Meek
Meek 23.03.2005 00:00
5685 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.