Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Programmas un licences
Vai jūs man nepalīdzētu ar tām datorprogrammām un licencēm. Kur tās īsti jāgrāmato?
Mums ir viena grāmatvedibas programma (847 Ls), divas OfficeXP (katra 145 Ls) un divas MicrosoftWindovsXP (katra 62 Ls). Kā man pareizi tās iegramatot?
Jau ieprikš paldies visiem.
Ответы (4)
es programmas lieku uz 112/531...
Datorprogrammas licences gramato uz nemateriāliem ieguldījumiem D1120 K531 ,noformeju pieņemšanas aktu ,kur uzradīts licences derīguma termiņš -3 vai cik
gadi.Nota aprēķinu nolietojumu K1190
Ja programma ir pirkta atsevišķi, tad uz nemateriāliem. Ja ir pirkta programma OEM kopā ar datoru, tad uz III grupu kopā ar datoru, jo tā nedrīkst būt lietota atsevišķi no konkrēta datora ar kuru nopirkta.
Ja programma ir pirkta atsevišķi, tad uz nemateriāliem. Ja ir pirkta programma OEM kopā ar datoru, tad uz III grupu kopā ar datoru, jo tā nedrīkst būt lietota atsevišķi no konkrēta datora ar kuru nopirkta.
Закрыть
Краткое описание нарушения