Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

maksājumu reģistrācija bez kases aparātiem К списку тем

maksājumu reģistrācija bez kases aparātiem
SIA pieder internet veikals. Tā veic preču pārdošanu un preču piegādi klientiem "līdz durvīm". Līdz šim klients norēķinājas par pakalpojumu/preci, iemaksājot naudu SIA bankas kontā. Saskaņā ar 2.1 punktu no VID 18.06.1999. rīkojuma Nr. 361, SIA var izmantot VID reģ. darījumu apliecinošas kvītis. Vai es pareizi esmu sapratis? Un "iepriekš reģistrēti pasūtījumi" attiecas arī uz elektroniskā veidā izdarītiem pasūtījumiem? Kā saprast "iepriekš reģistrēti pasūtījumi"? Paldies.
Konsultants
Konsultants 13.06.2002 12:30
нет сообщений на сайте

Ответы (1)

Es domāju, ka nav nozīmes kādā veidā realizējas pasūtījuma process - klienta klātbūtnē, pa telefonu, faksu, vai ar Interneta palīdzību. Galvenais - pierādīt, ka tiešām visa realizācija notiek tikai ar pasūtījumu starpniecību. Jums obligāti jābūt pasūtījumu reģistrācijai - vai izdrukātā veidā, vai arī programmā, lai pie pārbaudēm visus pasūtījumus varētu redzēt un saprast treša persona (es domāju VID specialisti). Lai būtu drošāk varētu pieprasīt oficiālo skaidrojumu no Jūsu VID nodaļas.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 18.06.2002 17:30
2608 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.