Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Mobilie telefoni akciju laika К списку тем

Mobilie telefoni akciju laika
Sefs ir sapircies gada laika loti daudz mob telefonus akcijas laika. Vai man tos uzskaitit mazvertigaja inventara, pievienojot rikojumu ar noradi kam tas iedots lietosana. Vai es tomer varu norakstit izdevumos, kas nav saistiti ar saimn.darbibuun "nekasities" uz ko lai tos "uzkabinu".
Dianaskaista
Dianaskaista 25.03.2005 12:39
нет сообщений на сайте

Ответы (2)

Es domāju, ka vienkāršāk ir uzskaitīt mazvērtīgajā inventārā un gada beigās kopā ar visu citu mazvērtīgo norakstīt (jūs taču katrai pildspalvai nerakstāt rīkojumu, kam tā dota lietošanā)
Kice
Kice 25.03.2005 14:53
196 сообщений на сайте
kāpēc nenorakstīt uzreiz izmaksās, protams, ja tie telefoni tiek izmantoti saimnieciskajā darbībā (izdalīti teiksim darbiniekiem, ar kuriem jāsazinās)? Materiālu un MĀNP norakstīšanas aktā var minēts pie izlietošanas, ka izsniegts tādam un tādam darba vajadzībām.
Cleo
Cleo 25.03.2005 15:55
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.