Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nevaru vien nopriecaaties :) К списку тем
Nevaru vien nopriecaaties :)
Tikko atnaacu darbaa, taa uzreiz iegaaju VGK un ap sirsninju palika tik jauki un patiikami, kad kaarteejo reizi redzu, kaa Martinas, Irena22, Komarik, Shlida un visi paareejie dod padomus jaunajiem, nepieredzeejusiem graamatvezhiem
Bez shii foruma un taa iemitniekiem
man buutu gruutaak apguut graamatvediibu
Labie vaardi pateikti-jaaiet straadaat
Ответы (25)
Pievienojos Jums, gribi izteikt lielu PALDIES visiem pieredzējošajiem grāmatvežiem, auditoriem un pārējiem, kuri dod padomus un esat ļoti pacietigi pret mūsu (iesacēji) dažreiz stulbajiem jautājumiem.
laikam buus vien jaadibina iesaeejo (graamatvezhu) klubinju
Es arii nevaru nopriecaaties, vakar uzinaaju sho adresi, reali laba un noderiiga lapa . Kautvai tas ka atradu beidzot VIDaa nododamo dokumentu elektroniskaas formas, piegriezies bija rakstiit ar roku.:)
Terra
cik noprotu, tad juus taadaa veidaa izpauzhaat savu prieku
Вот уж действительно , чем Форум интересен, не знаешь, где сюрприз " зарыт ". Неожиданно " зацепилась " за Маяковского , давненько не приходилось и почитала ....
Kml , это действительно полезный сайт, много информации методических материалов , знающих свое дело специалистов , но ,к сожалению, многие молодые коллеги просто " паразитируют " ( извините за выражение )- легче и быстрее спросить, чем самому поискать и подумать . Но,с другой стороны , взаимовыручка - это характерная черта " бух.братства "
Na samom dele s4itaju sebja zeljonym buhgalterom - a vremena takie 4to 24 4asa v sutki prosto NEhvataet katastrofi4eski!!! I to 4to vrode znaesh, potihone4ku zabyvaesh - dazhe elementarshinu!!! A dlja asov naverno dolzhno bytj o4enj prijatno otve4atj takim zabyv4ivym i zelejonym kak ja!!! Suzhu po sebe! Ljublju gorditjsja!!!
ZA ETO MY VAS LJUBIM, CENIM, UVAZHEM!!! SPASIBO4KI VAM!
Не могу не присоединится к восхищению сайтом,его создателями,обитателями,учителями!!!
Я хоть не к зелени,а к сухофруктам больше отношусь-но в разнообразии деятельностей,новостей можно озадачиться-и ответы ВКБ очень поддерживают(особенно таких сомневающихся как я)СПАСИБО !!!!!!!!!!!
Да тут целый компот из сухофруктов!
Во-во!
Tiešām labs saits! Ir patikāmi parunāties un pakonsultēties ar kolēģiem. Neviens nevar zināt visu, jebkurš medz šaubīties kadā jautājumā. Paldies visiem par atbildēm
tieši tā Shlida, tāpēc jau mums ir forums, lai kliedētu savas šaubas un pareizāk izprastu likumu normas. Paldies foruma tēviem par to, ka viņi mums dāvāja šo saistu. Neatceros vairs kādā veidā es uzzināju par šo saitu, bet pirmo gadu es biju tikai vērotājs.
Как годы летят
Ja, liels Jums paldies visiem par
padomiem.Esvarbūt vairāk piederu pie zaļajiem, bet traucēju pieredzējšos grāmatvežus (suxofruktus)tikai galējas nepieciešamības gadījumā, man patīk lasīt un izprast likumus pašai. Manā izpratnē forumu nepieredzējuši (ar mazāku pieredzi) var izmantot kā testu, censties pats sev atbildēt un tad palasīt ko iesaka.
Man tagad nepaiet neviens rīts darbā bez VKG un mājās vakari.
Vēlreiz liels,liels PALDIES!:)
Читала- что интернет зависимость лечить труднее чем алкоголизм:(
Не зависьте!Жизнь и так прекрасна!:)))
Terra neverjte vsemu shto 4itajete
eto onji ot zavisti
А Вам Терра обязательно в каждый топик ложку дёгтя сунуть?
Сегодня ж 1 апреля! Не стоит все высказывания вопринимать всерьез! Улыбнитесь!
Закрыть
Краткое описание нарушения