Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
7310 konta nosaukums К списку тем
Ответы (30)
Ну и на здоровье, главное чтоб считал его правильнол и вовремя в бюджет платил:) А поражать знаниями проверяющих... вы уверены, что стоит?:)
Martinas, znatj to ja znaju toka poka vigavarish valsts sociālas apdrošināšanas obligātās iemaksas ve4er nastanjet
Komarik, spasibo, tak vsjo že objazanosti takoj netu i pretenzij na etot s4jot bijt nedolzhno, ja tak ponjimaju.
Komarik, spasibo, tak vsjo že objazanosti takoj netu i pretenzij na etot s4jot bijt nedolzhno, ja tak ponjimaju.
A Komarik malacis, labi izteicies, man patika. Bet kas attiecas uz konta nosaukumu, man nemaz prātā neienāca nosaukumu mainīt. Virsgrāmatā un algu aprēķina sarakstā rakstu VSAOI, bet konta nosaukumu nemainīju, vienkārši kontēju attiecīgi un viss. Sarunvalodā mēs taču nelauzam mēli, visi to joprojām sauc par soc.nodokli Pāris pārbaudēs man VID par to neaizrādīja, pārbaudīja aprēķinus, kontējumus un viss.
man jau arī neaizrādīja VID pārbaudēs, bet šis jautājums pacēlās vienā kursa darbā, tika rakstīts kontā 7310 Sociālais nodoklis tiek atspoguļots.. utt. Un te darba vadītāja ir pierakstījusi piezīmi, ka jālieto PAREIZAIS konta nosaukums. Tāpēc jau radās jautājums, kur tad ir noteikts tas PAREIZAIS, ja kontu plānus stāda pats uzņēmums un kontiem nosaukumi netiek reglamentēti, kā gribu tā nosaucu kontu.
По-моему, преподавательнице следовало написать "jālieto pareizais MAKSĀJUMA nosaukums" - и всё бы встало на свои места
Ну в студенческой работе - совсем другое дело:) Надо все же знать как правильно называется тот или иной побор:)
Молодец, Komarik! Главное во время и правильно начисленное перечислять туда ............................... куда и раньше перечисляли.
Vikki 05.04.2005 09:19
1596 сообщений на сайте
1596 сообщений на сайте
bet tak darbā ierakstīts "Valsts sociālas apdrošināšanasobligātās iemaksas tiek atpoguļotas uzņēmuma kontu plānā paredzētajā izmaksu kontā 7310 ar nosaukumu Sociālais nodoklis.." it kā taču skaidrs, un pareizi soc.maksājumi nosaukti, bet kontu plānā nu ir'tāds tas konts un pie darba pielikumā būs pielikts uzņēmuma kontu plāns.. un ja skolotāja ieskatīsies kontu plānā, tad radīsies jautājums kāpēc darbā konts 7310 nosaukts "pareizi" VSAOI , bet kontu plānā ir Sociālais nodoklis.
Bet nu labi, ja skolotāja grib redzēt ka 7310 saucas VSAOI tad būs VSAOI.
Bet nu labi, ja skolotāja grib redzēt ka 7310 saucas VSAOI tad būs VSAOI.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть