Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PAMATLĪDZEKĻU NOLIETOJUMA APRĒĶINS NODOKĻIEM. К списку тем

PAMATLĪDZEKĻU NOLIETOJUMA APRĒĶINS NODOKĻIEM.
Labdien visiem.

Lūdzu palīdziet iesacējam. Paskaidrojiet ko un kurā ailē jāraksta?

1)Kategorijas koriģēta vērtība taksācijas perioda beigās - tas ir ja no gada sākuma kāds no p/l bija izslēgts vai pārvētēt??????

2)Atlikusi vērtība, no kuras aprēķina taksācijas perioda nolietojumu - tas ir tas kas palika?

3)Nolietojuma summa taksācijas perioda - tā ir nolietojuma summa pēc lineāras metodes vai kas??

4)Uzkrātais nolietojums nodokļiem - tas ir pats nolietojums?

5)Atlikusi vērtība pēc taksācijas perioda nolietojuma atskaitīšanas - tas ir tas kas ir uz 31.12.2004.g. uz 12.. - 1290.

Es jau diva dienas nevaru izdomāt ko kur ierakstīt.

Paldies.

Lūūūūūūdzu, paliedziet!!!
Nastusa
Nastusa 06.04.2005 18:21
69 сообщений на сайте

Ответы (4)

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=1&tid=18206
Cleo
Cleo 06.04.2005 18:25
19235 сообщений на сайте
kartiņas nosaukumā jau ir NODOKĻIEM - tātad pēc 13.pantaUIN likumā. Ja es pareizi sapratu, tad lineārā metode ir finanšu grāmatvedības nolietojums nevis PL nolietojums nodokļiem.
Cleo
Cleo 06.04.2005 18:27
19235 сообщений на сайте
MILZĪGS PALDIES.
Nastusa
Nastusa 06.04.2005 18:29
69 сообщений на сайте
Es to arī it kā zinu, bet es jau nonācu tādā strūpceļā kā gatava tur rakstīt viss kaut ko.

Jebkurā gadījumā Cleo paldies.
Nastusa
Nastusa 06.04.2005 18:32
69 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.