Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Tilde Jumis командировочные К списку тем

Tilde Jumis командировочные
Коллеги, кто работает с Tilde Jumis Что -то я не понимаю: рассчитала командировочные (например всего за месяц- команд.10 дней + 11 рабочих обычн дней) - работникам с часовой ставкой, а мне командировочные (не суточные) показываются только в отдельной колонке - а не в общей зарплатной ведомости, и в отчетах этих сумм не вижу!? Что я делаю неправильно? Или их в piemaksas указать??? Помогите, пожалуйста, хочу сдать скорее текущие отчеты
Jlk
Jlk 08.04.2005 00:36
261 сообщение на сайте

Ответы (11)

Pamēģināju... man parādās: Piemaksās. Arī bruto ir klāt.Arī atskaitēs ir...

Nedarīju neko, tikai ieliku skaitļus.
Dzoto
Dzoto 08.04.2005 01:06
114 сообщений на сайте
Skaidrs, paldies par padomu!
Jlk
Jlk 08.04.2005 01:09
261 сообщение на сайте
vai tad komandējuma naudas tiek apliktas ar algas nodokļiem? Ja piemaksās Tildē likt, tad manuprāt tikai pie piemaksām, kas nav apliekamas ar nodokļiem un atskaitē manuprāt komandējuma naudai pie bruto algas nemaz nav jāparādās jeb arī es vēl neesmu atmodusies.
Cleo
Cleo 08.04.2005 08:01
19234 сообщения на сайте
es taisīju atsevišķi aprēķinu par komandējumu un pievienoju to pie komandējuma izdevumiem avansa norēķinā- atmaksājot ceļa un viesnīcu izdevumus pieskaitīju klāt arī komandējuma dienas naudu.

brr.. laikam es vēl guļu.
Cleo
Cleo 08.04.2005 08:03
19234 сообщения на сайте
ar nodokļiem manuprāt apliekas tikai tie komandējuma izdevumi, kas pārsniedz likumā noteiktās normas, ja piemēram izmaksāta dienas nauda par vienu dienu nevis noteiktie 4 Ls, bet 5 Ls, tad tas 1 Ls tiek pieskaitīts pie algas un aplikts ar nodokļiem.
Cleo
Cleo 08.04.2005 08:07
19234 сообщения на сайте
Es domāju tāpat kā Cleo, tikai man liekas, ka es vairs neguļu:)
Ilzer
Ilzer 08.04.2005 08:35
321 сообщение на сайте
tad tomēr es esmu pamodusies, tikai nevarēju saprast kāpēc cilvēkam vajag redzēt tos komandējuma izdevumus atskaitē " в отчетах этих сумм не вижу" ... tur jau tiem nemaz arī nav jābūt. Komandējuma izdevumus taču grāmato savādāk:

D 7 grupa Komandējuma izdevumi

K 2610 kase vai 2380 avansa norēķinu persona.

tas taču neiet caur kontu 5610 Norēķini par darba algu.
Cleo
Cleo 08.04.2005 09:02
19234 сообщения на сайте
Cleo, а мне показалось, что имелась в виду оплата по-среднему дней командировки, она-то идет в рассчет зарплаты. И вот с этим у Jlk проблема.
Irena22
Irena22 08.04.2005 09:08
42998 сообщений на сайте
hmm, togda ja vopros neponjila "рассчитала командировочные" - ja tak ponjila aprēķināju komandējuma izdevumus. Nu bet ja tabelē ieliek tās stundas komandējuma laikā kā nostrādātas (komandējums taču ir darbs ne jau atpūta).

Nu paskatījos es Tildes Jumī, ja tabelē ieliek K (komandējums) tad rēķina komandējuma dienām, vidējo izpeļņu algu sarakstā un nekādās piemaksās nav jāliek.
Cleo
Cleo 08.04.2005 09:15
19234 сообщения на сайте
viņš jau pats ieliek algu sarakstā ailē piemaksas to summu (vidējo izpeļņu par komandējumā pavadītajām dienām) un pieskaita pie bruto algas un attiecīgi apliek ar visiem nodokļiem.
Cleo
Cleo 08.04.2005 09:19
19234 сообщения на сайте
По-моему тоже в Тилде получается все правильно, может Jlk что-нибудь не так делала.
Irena22
Irena22 08.04.2005 09:33
42998 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.