Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ES 6.direktīva
Vai kāds man nevarētu dod norādi kur atrast Eiropas Savienības 6.direktīvu krievu vai latviešu valodā? Varbūt kādam tā ir elektroniskā veidā, lūdzu, ja var atsūtīt uz e-pastu
cleo@apollo.lv
ļoti steidzami vajag. Angļu valodā nemācēšu izlasīt un saprast bet nav problēmu ar latviešu un krievu valodu.
Ответы (17)
Nezinu, varbūt kādam ir latviski vai krieviski, bet pats galvenais īsumā (diemžēl angliski) ir te
http://www.europa.eu.int/scadplus/leg/en/lvb/l31006.htm
paldies, bet ar angļu valodu nu ir kā ir.
Man ir, labprāt aizsūtitu, bet nezinu jūsu e-pastu.
http://europa.eu.int/eur-lex/lv/dd/reg/lv_register_093010.htmllapas adrese ir šeit.
Sorry! Esmu "pārstrādājusies", aizsūtiju uz jūsu e-pastu.
lii, paldies, saņēmu.
Neesmu mājās - vai kāds var iekopēt te 6.direktīvas 26 - 26a pantus, par ko tur ir runa? lii, ja varat lūdzu vai kāds cits, kam ir pa rokai 6.direktīva.
26. pants
Īpašs režīms ceļojumu aģentiem
stranno. :-?
saņemts no Lietuvas partneriem, ka viņi pārdevuši mums autobusu piemērojot speciālo PVN shēmu(bez PVN) saskaņā ar Lietuvas PVN likuma 106 - 110 pantu vai 6.direktīvas ES 77/388/EEB 26 - 26a pantu. Tāpēc autobuss nav ar PVN apliekams objekts un PVN deklarācijā nav jāuzrāda.
kas ir tajos pantos 26 - 26a? nesaprotu. Viņi grib teikt, ka mēs nepareizi darījām uzrādot to PVN deklarācijā un veicot reversu.
Я пошлю Вам на почту. зайдите с сервера. умеете?
Terra, da umeju
Terra,
cleo@apollo.lvjeshjo nepolu4ila ja.
nu kaut uz anglisko variantu linku iedodiet, google nevaru atrast vai nemāku meklēt.
Tl, polu4ila ot AT naverno Terra tozhe polu4ila spasibo, no ne v odnom variante nenashla 26a statju, na kotoruju otsilajutsja Litovci. neponjatka. V ponjedeljnik dvinjem na konsuljtaciju v VID a dokumentami.
Tl, i shofjor tozhe nashol
spasibo.
Закрыть
Краткое описание нарушения