Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

MEITAS UZŅĒMUMS К списку тем

MEITAS UZŅĒMUMS
Sveiki,sakiet lūdzu vai meitas uzņēmums,visu saimniecisko darbību veic atsevišķi(atskaites,algas,bilance u.t.t),vai to dara mātes uzņēmums,piedodiet ja jums liekas muļķīgs jautājums,bet tagad esu saskārusies ar to,un nezinu kas jādara.Jau iepriekš paldies.
Mazais
Mazais 12.04.2005 16:15
нет сообщений на сайте

Ответы (4)

Grāmatvedība tiek vesta atsevišķi. Bet meitas uzņēmumam pie GP klāt ir jāpievieno atkarības pārskats, ja ir savstarpējie darījumi ar saistīto uzņēmumu. Mātes uzņēmums taisīs konsolidēto GP.
Ilzeee
Ilzeee 12.04.2005 16:35
7 сообщений на сайте
Учет у материнского и дочернего предприятий ведется раздельно.
Irena22
Irena22 12.04.2005 18:37
42998 сообщений на сайте
А когда требуется atkarības pārskats и консолидированный годовой отчет, надо смотреть в законе.
Irena22
Irena22 12.04.2005 18:46
42998 сообщений на сайте
Likums"Par konsolidētajiem gada pārskatiem":

8.pants Atbrīvojums no pienākuma sagatavot konsolidēto gada pārskatu

(1) Šā likuma 3.pantapirmajā daļā minētais koncerna mātes uzņēmums ir atbrīvots no pienākuma sagatavot konsolidēto gada pārskatu, ja tas kopā ar saviem meitas uzņēmumiem saskaņā ar visu minēto uzņēmumu gada pārskatiem divus gadus pēc kārtas nepārsniedz vismaz divus no šādiem kritērijiem:

1) bilances kopsumma - 1 000 000 latu;

2) neto apgrozījums - 2 400 000 latu;

3) vidējais darbinieku skaits pārskata gadā - 250.
Irena22
Irena22 12.04.2005 19:00
42998 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.