Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Palīdziet nabaga sliktai grāmatvedei К списку тем

Palīdziet nabaga sliktai grāmatvedei
Neesmu nodevusi laikā DRN atskaiti par 2004.gadu Budžetā maksājamā summa ir Ls 5. Jāiesniedz VID 14.pielikumspar savlaicigi neiesniegtu DRN pārskatu. Palīdziet izdomāt paskaidrojumu par pārskatu un deklarāciju iesniegšanas termiņu neievērošanu. Nevaru taču rakstīt - grāmatvedes aizņemtības dēļ. Ko jūs rakstītu?!
Riha
Riha 14.04.2005 16:33
283 сообщения на сайте

Ответы (7)

"datorprogrammas funkcionālā faila kļuda"

?
Evija
Evija 14.04.2005 16:39
нет сообщений на сайте
Sajaucu deklarācijas nodošanas termiņus. Biju parliecināta ka deklarāciju jāsniedz kopā ar Gada pārskatu.
Klepa
Klepa 14.04.2005 17:01
6777 сообщений на сайте
Tā kā iesniegumu paraksta vadītājs, tad es vienmēr, iesniedzot labotās atskaites, ja nav konkrētāku iemeslu, rakstu "grāmatvedes kļūdas dēļ". Mani klienti pasmejas, bet paraksta
Ilzex
Ilzex 14.04.2005 17:12
2681 сообщение на сайте
Paldies par idejām.

Grūti ir strādāt tik skaistā dienā, vai ne?
Riha
Riha 14.04.2005 17:13
283 сообщения на сайте
Un ko saka VID par tādu ierakstu,Ilzex.:)
Riha
Riha 14.04.2005 17:15
283 сообщения на сайте
A мне в ВИДе продиктовали: "nezināšanas dēļ netika savlaicīgi iesniegti pārskati..." Спрашиваю: наказывать будете? Отвечают : на первый раз предупреждаем. Добрые,однако!
Ezis2003
Ezis2003 14.04.2005 17:35
166 сообщений на сайте
Riha, es nezinu, ko saka VID, manuprāt, "grāmatvedes kļūda" ir normāls iemesls - lūdīties ir cilvēciski.:)

Daudz muļķīgāk būtu rakstīt - klients neatnesa visus papīrus laikā, vai arī darījums tika iekļauts PVN deklarācijā, bet vēlāk anulēts, ko tad, ja VID ieinteresējas?

Vēl diezgan labs iemesls ir iesniegt labotās deklarācijas reizē ar gada pārskatu un tad kā iemeslu minēt "sakarā ar grāmatvedības datu precizēšanu gada pārskata sagatavošanas gaitā"

Es gan neesmu mēģinājusi iesniegt pārskatus, kas nebija savlaicīgi iesniegti, bet tikai šad tad nākas sūtīt labojumus.
Ilzex
Ilzex 15.04.2005 14:37
2681 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.