Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Draudu vēstula К списку тем

Draudu vēstula
Labdien!

Man ļoti vajadzīgs draudu vēstules paraugs. Vajadzētu, lai tas būtu tāds nopietns! Ja variet, tad lūdzu palīdziet!

Paldies!!! :/
Gunta23
Gunta23 15.04.2005 14:37
10 сообщений на сайте

Ответы (6)

Draudu vēstules mums nav,mes rakstam pretenzijas.vaitas ir tas pats?
Betty
Betty 15.04.2005 14:48
1598 сообщений на сайте
Varbūt! Man ir vajadzīgs brīdināt debitoru par to, ka mēs vērsīsimies valsts institūcijās par to, ka viņš nav spējīgs nomaksāt savus parādus! Gribam piedraudēt par likviditātes pieteikuma iesniegšanu! Ceru, ka mani sapratāt! Vai varat palīdzēt?
Gunta23
Gunta23 15.04.2005 14:54
10 сообщений на сайте
Normali uzraksta atgādinājumu, lai 2 nedēļu laikā samaksā un tad sāc draudēt... Arī pret bezkaunīgajiem nemaksātājiem.
Dullais
Dullais 15.04.2005 15:00
59 сообщений на сайте
Daudz atgādinājumi ir rakstīti, bet nekā! Vispār viņi izmanto mūsu pakalpojumus vēl šobrīd un maksā par šī gada piestādītajiem rēķiniem, bet par pagājušā gada parādu neliekas ne zinis! Gribētos nopietni padraudēt!!!
Gunta23
Gunta23 15.04.2005 15:03
10 сообщений на сайте
Uzrakstiet, ka nodosiet parādu CreditInform, vai citiem parādu iekasētājiem un tad viņus iekļaus slikto parādnieku sarakstos.

Varat arī, protams, norādīt, ka ja viņi noteiktā termiņā nesamaksās, tad vērsīsieties tiesā (nevis valsts institūcijās) ar maksātnespējas pieteikumu.
Ilzex
Ilzex 15.04.2005 15:08
2681 сообщение на сайте
Paldies!

Mēģināšu kaut ko sacerēt!
Gunta23
Gunta23 15.04.2005 15:10
10 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.