Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Draudu vēstula
Labdien!
Man ļoti vajadzīgs draudu vēstules paraugs. Vajadzētu, lai tas būtu tāds nopietns! Ja variet, tad lūdzu palīdziet!
Paldies!!! :/
Ответы (6)
Draudu vēstules mums nav,mes rakstam pretenzijas.vaitas ir tas pats?
Varbūt! Man ir vajadzīgs brīdināt debitoru par to, ka mēs vērsīsimies valsts institūcijās par to, ka viņš nav spējīgs nomaksāt savus parādus! Gribam piedraudēt par likviditātes pieteikuma iesniegšanu! Ceru, ka mani sapratāt! Vai varat palīdzēt?
Normali uzraksta atgādinājumu, lai 2 nedēļu laikā samaksā un tad sāc draudēt... Arī pret bezkaunīgajiem nemaksātājiem.
Daudz atgādinājumi ir rakstīti, bet nekā! Vispār viņi izmanto mūsu pakalpojumus vēl šobrīd un maksā par šī gada piestādītajiem rēķiniem, bet par pagājušā gada parādu neliekas ne zinis! Gribētos nopietni padraudēt!!!
Uzrakstiet, ka nodosiet parādu CreditInform, vai citiem parādu iekasētājiem un tad viņus iekļaus slikto parādnieku sarakstos.
Varat arī, protams, norādīt, ka ja viņi noteiktā termiņā nesamaksās, tad vērsīsieties tiesā (nevis valsts institūcijās) ar maksātnespējas pieteikumu.
Paldies!
Mēģināšu kaut ko sacerēt!
Закрыть
Краткое описание нарушения