Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nolikums par grāmatvedības organizāc.utt utt К списку тем
Nolikums par grāmatvedības organizāc.utt utt
Pagājušo nedēļ intereses pēc izdrukāju nolikuma par grāmatvedības organizāciju un kārtošanu paraugu. Un likas, ka tieši šajā saitā, bet..... šodien nevaru atrast. Un ļoti negribas tas daudzas lapas pārrakstīt. Tad nu liels lūgums - kur tos var atrast.
Vel tie bija ilgtermiņa ieguldījumu norakstīšanas kārtība, apgrozāmie līdzekļi, avansu un komandējumu izsniegšanas kārtība utt.
Bet šeit atradu dažu noderīgus nolikumus un aprakstus, bet ne īstos.
Kur vel varu meklēt?????
Ответы (41)
Es jau zinu, ka jaitaisa pašai, tikai drusku pašpikot gribējas. Un dotajās adreses ir citi, ne tieši tie, kurus velējos.
Ja nebūtu priekšā izdrukātie eksemplēri par ļoti vajadzīgām tēmām, tad domātu, ka esmu nosapņojusi gan par grāmatvedības nolikumu, gan par parējo.
Eh, ko nu? Laikam būs jāsāk pārrakstīt
grūti pateikt uz ko tieši Jūs skatāties.

Tos, kas ir man nosūtīju pa e-pastu, ja protams info ir pareiza Jūsu e-pasta adrese.
Jebkuru jau esosšu skeletu varat piedzīt savai specifikai, neviens taču labāk par Jums nevar zināt kā Jūsu uzņēmumā tiek uzskaitīti uzņēmuma līdzekļi un to avoti.

Lielais paldies par "skeletiņiem".
Esmu baigā priekā, jo beidzot gada pārskats sastādīts un veikli jaķeras pie sen nepadarītiem darbiem.
Drusku savadāki gan man bija tie dokumenti, bet šie man patīk labak.
Vēlreiz paldies! Mēgināšu sataisīt pa savu nozari
man prieks, ka kādam ir prieks
Labdien!
Cleo, vai Jūs, lūdzu, nevarētu pārsūtīt arī man skeletiņus, šis tas man ir sataisīts, bet viss vēl nav. īsti arī nezinu ko tieši vajag. Būšu ļoti ļoti pateicīga, ja atsūtīsiet e-pasts
grietaaa@navigator.lv
Cleo vajadzētu atvērt speciālu kontu, kur visi varētu pārskaitīt nelielu, bet taisnīgu samaksu par intelektuālā īpašuma lietošanu
Ilzex, nē nevajag gan

galvenais, ka kādam bez manis arī tas vajadzīgs.
Жаль все таки , что редактор отказывается от доски почета- к-во разговоров это одно, а Клео-сколько насочиняла- всем во благо- это совсем другое. Можно было бы и в штат зачислить:) на дожность "писателя":)
А серьезно, СПАСИБО, КЛЕО ЗА ВСЕ СОЧИНЕНИЯ!
Qwert na zdorovje

kolji4estvo otvetov eto koneshno horosho, no ot mojih mozhno 3000 ots4itatj za boltljivostj

a nashjot "pisanjini" ja posilala na sait, i bilo na saite no poeslje novova servera shto to ne vsjo mozhno naiti, jeslji s serverom uzhe vsjo v porjadke, to mogu prislatj po novomu.

toljko dajte znatj.
Liels paldies CLEO, saņēmu no Jums sūtījumus. Jūs vienmēr esat tik atsaucīga, pilnīgi var apbrīnot kā Jus visu paspējat, vienmēr dodat atbildes uz tik daudziem jautājumiem, sūtat materiālus utt.
Paldies vēlreiz, labi, ka ir tik atsaucīgi cilvēki!
Grietaaa, laikam tāda ir mana sūtība

varbūt es vienkārši mīlu cilvēkus un vēl atceros kā pati sāku no nulles pilnīgi visu, kad man nebija pat saprašanas kā dokumentus sašūt.
Dobrij večer! Cleo, a možno i mne poprositj obrazci etih dokumentov? A to vse tak hvaljat, čto prosto uže ne hočetsja ničego drugogo!
toffee@one.lv
Toffifee, a vdrug eto ne to shto vam nado i eto prosto skelet na kotorij nado narashivatj svoju specifiku.
Клеочка1 да вся бухгалтерская страна твоими ноликумами пользуется, !
Tl, kstate smeshno no fakt, poshla ja na proverku godovova balansa v salonje i 4evo ja toka tam svojevo nevidela

ne toka naudas plūsmu 4erez Marinu _ karinu ona jakobi nashla, dazhe maršruta lapa ta, kotoruju ja sebe delala i podrugam posilala.
так это только в Екабпилсе!
я сама твои ноликуми по Елгаве раздавала, а некоторые мне показывали- что они с интернета"достали"- все твое:)))
Закрыть
Краткое описание нарушения