Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Invoisa noformējums К списку тем

Invoisa noformējums
Tiek eksportēta prece(telefoni),jāraksta invoiss, bet slikti ar angļu valodu, kā pareizi rakstās atsauce uz likuma pantu(ja pareizi sapratu, tad 7.pants)
Sibylla
Sibylla 21.04.2005 12:21
1499 сообщений на сайте

Ответы (7)

Ja zapolnjaju INVOICE na latviesu valoda
Svetic
Svetic 21.04.2005 12:32
62 сообщения на сайте
VAT 0% Law, Sesion 28.1.

Es eksportēju preces pēc šī panta.
Arcisa
Arcisa 21.04.2005 12:35
258 сообщений на сайте
a mi pisem na angliiskom i vverhu delaem ssilku na sootvetstvujusuju statju po suti sdelki
Ljelja
Ljelja 21.04.2005 12:35
12 сообщений на сайте
Atvainojos man tas nav eksports, bet piegāde uz ES valsti.
Arcisa
Arcisa 21.04.2005 12:37
258 сообщений на сайте
paldies visiem, es rēķina formu atradu angļu valodā, man tikai nebija atsauces teksta. tas nabaga zviedru grāmatvedis jau nav vainīgs, ka es savulaik skolā dažas stundas nobastoju.
Sibylla
Sibylla 21.04.2005 12:50
1499 сообщений на сайте
VAT 0% (according to VAT law of the LR 7.1.1.)
Saule1z39
Saule1z39 21.04.2005 12:56
1 сообщение на сайте
Nemokieties ar nevienam nevajadzīga teksta tulkošanu. Zviedru grāmatvedim absolūti neinteresē atsauces uz mūsējā PVN likuma pantiem.

Es pat daru tā - tas rēķins, kas tiek nosūtīts klientam ir tikai angliski, bet tajā eksemplārā, kas paliek grāmatvedībā, es pievienoju latvisko tulkojumu un arī atsauci (vai tiešām kāds domā, ka VID brauks uz Zviedriju "pretpārbaudē"?)

Vēl viens variants - rēķins angliski un atsauce uz PVN likuma pantu - latviski.

Vienīgie, kam šī atsauce ir nepieciešama, ir VID. Ja prasīsiet atmaksāt PVN pārmaksu, tad viņi paskatīsies, uz kuru likuma normu atsaucaties.
Ilzex
Ilzex 21.04.2005 12:57
2690 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.