Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Linuks gramatvedibas programmas К списку тем
Linuks gramatvedibas programmas
Kadas gramatvedibas programmas piemerotas Latvijas likumdosanai darbojas Linuks vide, kadas linuks un windows?
Archers
Ответы (14)
students?
nee. Studenti nem programmas bez maksas uz visam platformam. Vislabakais ja gramatvedibas programma macetu darboties gan uz windows (augstakais limenis), gan uz linuks(datu ievaditaji, operatori), gan uz plaukst datoriem (mobilie lietotaji). Datubaze vienalga kada OS griezas.
Arturs
tas jautājums nav gluži grāmatvežiem, drīzāk jau datoristiem (programmistiem) jājautā. Te iespējams Makssoft var atbildēt.
Zinu trīs grāmatvedības programmas, kuras darbojas Linux vidē un it kā atbilst starptautiskajiem grāmatvedības standartiem (protams, būs nepilnības saistībā ar Latvijas likumdošanu, un nebūs dažādu Latvijas atskaišu formu, bet MK not. par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju vajadzētu atbilst), tās ir:
1. SQL-ledger (informācija www.isolis.lv), un
2. EWEREST (www.everest.lv),
3. Hansa Financials
Vislabākā no tām es domāju ir pēdējā.
Hansa Financials, HansaWorld MVU un HansaWorld Pirmo Ofisu var uzstādīt gan uz Linux, gan uz Windows, Gan uz Machintosh
es par Hansa Financials !
es par Hansa Financials !
Fina Win toze idet pod Linuxom
Аха, вон в других топиках уже поговорили про Ханзу. Да и самому ее довелось наблюдать... Очень своеобразная прога, очень сырая, да и вон даже инструкции пользователя пока раздобыть невозможно:)
Komarik. nashot svojeobraznosti sporitj ne budu, kazhdij po svojemu eto vosprinemajet. a vot nashot sirosti i instrukcij - nekak neargumentirovanije viskazivanija! instrukciji besplatno mozhno poluchitj v
hansaworld.com hansa odna iz samih funkcionaljnih programm. esli s konfiguracijei nespravlajetes ili neznajete, kak dostich vam nuzhnogo rezuljtata - eto uzhe voprosi obuchenija i gramotnoi ustanovki.
P.S. v sledujushei raz argumentiruiti pozalusto. a to pridratsa i k stolbu mozhno.
Паз, что бы знать как достичь нужного результата, нужно, что бы кто-нибудь обучил работе на программе. где у нас обучают Нанзе? В hansaworld.com.?
Dzintarss! es mēģināju atrvērt Jūsu norādītās adreses, bet man rāda: The page cannot be displayed
To Julijatim.
1. Ob chasnom obucheniji mozhno sprositj u vashgo dilera ili v hansaworld Latvia.
2. HansaWorld latvia organizujet seminari po vas interesujeshim temam.(mozhete pozvonjitj i utochnjitj po etomu povodu)
3. skoro svoju rabotu nachnjot HansaWorld university, gde smozhiti proiti obuchenija.
To Indrina:
Hansaworld.comun everests darbojas, isolis kaut kur pakliidis.
TO:Julijatim:
esho mozhno Beslpatno skachatj knizhki i uchitsa samomu. a esli u vas jestj dogovor o telefonnoi podderzhke pisatj ili zvonjitj v HansaWorld Latvia i zadavatj voprosi.
Закрыть
Краткое описание нарушения