Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Kases izd.ord. К списку тем
Ответы (7)
Я прикладываю оригиналы платежных ведомостей на зарплату к расходному кассовому ордеру на выплату зарплаты.
Viena VID auditore man tādu pieprasīja, kaut vai pārējiem pilnīgi apmierināja sistēma, ka viss kas attiecās uz algu ir salikts atsevišķā mapē. Tā auditore pamatoja savu prasību ar to, ka viņai tā ir ērtāk!
И это логично.
Inst 03.05.2005 12:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
в смысле, логично прикладывать оригиналы, как Ирена.
Inst 03.05.2005 12:33
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
По идее надо прикладывать. И не копии, а оригиналы платежной ведомости.
При выплате зарплаты по спискам подпись о получении ставят работники в ведомости. Эта ведомость является основанием для оформления общего расходного ордера.
Расчет зарплаты можно хранить и отдельно.
При выплате зарплаты по спискам подпись о получении ставят работники в ведомости. Эта ведомость является основанием для оформления общего расходного ордера.
Расчет зарплаты можно хранить и отдельно.
Man arī viss, kas attiecas uz algu (aprēķini, atvaļinājumi,tabeles) ir sašūti vienā mapē, bet pie izd.orderaliku tikai kopiju.
Paldies par padomiem, mēģināšu laboties un likt labāk oriģinālu.
Paldies par padomiem, mēģināšu laboties un likt labāk oriģinālu.
Bet ja īpašnieks ir vienīgais darbinieks un parakstās uz algu aprēķina saraksta, neveidojot atsevīšķu sarakstu, un šo izmaksu es norakstu no naudas izsniegtās uz 2380? Nomocīsies taču, meklējot šo reģistru pie izdevumu dokumentiem, kad tas vajag pārējām uzskaites vajadzībām. Es avansa norēķinā uzrādu saraksta Nr. un tā atrašanas vietu. Kopš 1997.gadaproblēmas nebija, tjfu, tjfu, tjfu, jau trijos auditos. Bet tas vienīgais aizrādījums bija, kad paņēmu citu firmu ar eksportu, un mēs pieprasījam atmaksu pa PVN. Bija pārbaude, kā mēs rēķinam PVN, bet ar PVN saistītus dok. viņa prakstiski nemaz nepaskatījas, skatījas tikai vispārējo uzskaites org. Protams, ka es nenesu uz VID 7 mapes firmai, kurai ir nostrādāts 1.5 mēnesis un izlaists 1 liels eksporta darījums. Es saliku visu 2 mapēs un saņēmu aizrādījumu, ka viņai nav ērti tos baudīt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть