Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nepareizi aprēķināta PPR К списку тем
Nepareizi aprēķināta PPR
Labdien,
Direktors izrakstot PPR nepareizī aprēķinājis PPR. Tagad taisu PVN atskaiti un ieraudzīju.
Kā man tikt galā ar pircēju. Kādu dokumentu piestādīt pircējam par pareizo summu?
Varbūt kāds ir saskārie ar tādu situāciju?
Ответы (10)
Созвонитесь с покупателем, сделайте исправления в накладной в Вашем экземпляре и экземпляре покупателя
Paldies,
Viss izrādās tik vienkārši
Labāk jau nu būtu kļūdaino pavadzīmi anulēt un izrakstī jaunu. VID īpaši pozitīvi neskatās uz šādiem "labojumiem".
Как раз аннулирование уже подписанных ППР - не есть хорошо.
Labāk anulētas un pēc tam pareizi noformētas, nekā aizdomīgi labotas. Mums tiek izlietotas apm.800 pavadzīmes mēnesī, tā kā kaut ko šajā jautājumā zinu.
Es jau pazvanīju partnerim un katrs izlabojām savu PPR.Viņi arī neko neteica.
Paldies visiem
nevajag jau labot aizdomīgi, vajag labot kā noteikumos noteikts - pārsvītrojot kļūdaino ierakstu un pierakstīt kas, kāpēc (iemeslu) un kad labojis un parakstīties. šajā gadījumā es sapratu, ka radusies matemātiska kļūda.
Tā arī izdarīju, kā Cleo teicāt. Tā bija matemātiska kļūda. Pārsvītroju, uzrakstīju iemeslu.
Pierakstiet "labotam tīcēt", parakstu un atšifrējumu...
Atkārtošos bet MK noteikumos Nr.339 teikts: "23. Visus pavadzīmes rēķina eksemplārus noformē vienādi, skaidri, salasāmi un bez dzēsumiem. Labojumus veic, pārsvītrojot iepriekšējo tekstu un norādot, kas, kad un kāpēc izdarījis labojumus. Persona, kura izdara labojumus, tos apliecina ar parakstu uz visiem pavadzīmes–rēķina eksemplāriem."
teiksim
Labota summa matemātiskās kļūdas dēļ.
V.Uzvārds /datums/ paraksts
Закрыть
Краткое описание нарушения