Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

IU par SIA.... К списку тем

IU par SIA....
Sveiki!

Problēma sekojoša - IU pārreģistrējās par SIA. Darbības veids saglabājas tas pats - īr īpašumā ēka, kuru iznomā. IU taču paliek kaut kāds naudas atlikums kasē, nesamksāti rēķini utt. Agrāk kārtoja Ie-Iz žurnālu , tagad dubultajā ierakstu sistēmā. Es saprotu, ka uz SIA darbības sākumu vajag sastādīt inventarizācijas aktu. Bet jautājums ir sekojošais - kā atspoguļot nesamaksātos rēķinus, jo IU bija kases princips, iegrāmatoja tikai tad , kad saņemta nauda. vairākus mēnešus viens nomnieks kavēja maksājumus - rēķini bija izrakstīti, bet samaksa nebija saņemta. Saņem tagad kad ir SIA. Man norādīt jau inventarizācijas aktā kā debitorus??? bet ieņēmumos tak viņi nav iekļauti...
Veetrasputne
Veetrasputne 13.05.2005 10:33
206 сообщений на сайте

Ответы (4)

Ja Jums ir pieeja žurnāliem Bilance, tad sk.labaskonsultācias Nr.6(18) par 2001.martulpp.20 - viss kā Jums rīkoties Jūsu jautājumos (sākuma bilances sastādīšana).

Un Nr.18(102) par 2004.septembrilpp.22 par nekustāmo īp.šajā gadījumā
Meek
Meek 13.05.2005 12:56
5707 сообщений на сайте
man nav pieejas šiem žurnāla numuriem:(

Varbūt ir kādas idejas???
Veetrasputne
Veetrasputne 13.05.2005 17:09
206 сообщений на сайте
Pārbaudiet savu e-pastu
Meek
Meek 13.05.2005 21:10
5707 сообщений на сайте
Veetrasputne, vai izdevas izlasīt?
Meek
Meek 19.05.2005 12:39
5707 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.