Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Rekins no UK bet .... К списку тем

Rekins no UK bet ....
ituacija sekojosa vel 2004 gada 5 musu darbinieki bija Lielbritanija - komandejuma tas bija seminars par so seminaru mums vajadzeja sanemt rekinu atiecigi no UK par musu darbinieku piedalisanos taja.Kagadijas ka ne tie visus rekvizitus bija sajukusi (par cik taja seminara piedalijas ari cilveki no Lietuvas un Igaunijas)respekltivi sajauca visas valsis un krustam skersam visi rekini tika piestaditi nepareizi.Sakamskaidroties...solija solija ka bus bet ta ari neatsutija pareizi adresetu rekinu - resp.uzmusu uznemuma varda, bet tas ka tads bus zinajam tapec auditori ieteica tomer so rekinu gramatot ar decembri ka pamatu nemot veco nepareizo un gaidit jauno.Bet... tagad maija! sie izdoma, ka nepartaisis ar decembri to rekinu, bet gan rakstit credit note un jaunu rekinu ar maija datumu - adresetu mums.Galvenais ka so credit note atsutijusi uz musu uznemuma varda kaut gan pamata tam vispar nav jo pirma rekina PAREIZA man ta ari nav lidz ar ko nav jau kam rakstit credit note.... Arprac vardu sakot iegramatots man tas jau ar decembri attiecigi ieklauts 2004 gada izdevumos es tikai gaidiju partaisitu rekinu uz musu uznemuma varda bet vini tagad man piestada ar maiju.Auditorisaka, ka neko lai nemainu jo gramatots tas jau ir kreditoros ir tas ka ar maiju nekas... bet ka jus domajat?

Gari sanaca piedodiet:)
Rumbinja
Rumbinja 13.05.2005 14:13
1000 сообщений на сайте

Ответы (1)

Может аудиторы и правы. Приложите к декабрю все счета - правильные и неправильные. В любом случае, расходы относятся к прошлому году. Или в декабре поставьте эту сумму на счет "накопленные обязательства", а в мае проведите правильный счет и закройте задолженность.
Albina
Albina 13.05.2005 23:44
64882 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.