Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Portfelis К списку тем
Aivareno 16.05.2005 13:36
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ответы (107)
A es, te par portfeli uztraucos:)))
Aivareno 18.05.2005 08:05
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Gan jūsu portfeli, gan pildspalvu par 100.-Ls, gan mobilo par 300.-Ls droši var norakstīt saimnieciskajos izdevumos. Bet glezna pie sienas - tas jau būs strīdīgs jautājums.
Tiggra123 18.05.2005 08:29
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Jā, par gleznu es neiedomājos.Tā jau ir māksla.Un ēstētiks baudījums(personificējams labums:))
Aivareno 18.05.2005 08:51
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
И после этого говорят, что laukos народ живет плохо:) А на портфельчик за сотню денежек небось хватает:)
А он- не бух, он же дир:)
Ushla 18.05.2005 12:21
1455 сообщений на сайте
1455 сообщений на сайте
Jums tā gribētos domāt?:(
Žēl.
Žēl.
Aivareno 18.05.2005 13:17
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Kā jau teicu man patīk lietas, kas ir kvalitatīvi izgatavotas.Unādas portfelis nemaksā 30 Ls.Paršādu naudu var nopirkt dernmantīnu.Un šis portfelis paredzēts ilgam laikam.Vēl jau nav nopirkts.:(
Aivareno 18.05.2005 13:20
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Да ладно ладно, никто никого обижать не хотел. Вы, кстати, первые начали про закупки в Стокмане и прочие извращения "сытых городских":)
Kad pirksiet, vēlams palūdziet p/z ar pārskaitījumu vai arī priekšapmaksas rēķinu, ko apmaksājiet no bankas konta. Un neviena VID pārbaude pat nesāks uzdot stulbus jautājumus.
Tiggra123 18.05.2005 13:28
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Komarik,
Es taču neapgalvoju, ka laukos visi ir nabadzīgi.Katrs var iepirkties, kur vēlas.Taču ja iepērkas dārgos veikalos , tad nedrīkst bļaut, ka viss ir tik dārgi, tik dārgi.Esmu ar abām rokām par to , ka katrs dzīvo atbilstoši savam ienākumu līmenim.
Es taču neapgalvoju, ka laukos visi ir nabadzīgi.Katrs var iepirkties, kur vēlas.Taču ja iepērkas dārgos veikalos , tad nedrīkst bļaut, ka viss ir tik dārgi, tik dārgi.Esmu ar abām rokām par to , ka katrs dzīvo atbilstoši savam ienākumu līmenim.
Aivareno 18.05.2005 13:35
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Хихи, по поводу ППР в рознице и их просителей вам Lanuska лучше объяснит:) А если серьезно, то нет никакой связи между наличием ППР и признанием хозяйственных расходов.
Bet, ja es to nopirkšu ar visām citām kancelejas precēm? Ar PPR.
Aivareno 18.05.2005 13:43
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Да пожалуйста:) Просто тут народ уже плакался по поводу тех покупатеелй, которые в рознице требуют ППР, несмотря на то, что согласно Правилам КМ это требование необоснованно. Но если вы покупаете у оптовика - тогда конечно ППР, без вопросов.
PPR apliecina, ka pirkums tiek izdarīts konkrētai firmai, bet nevis kaut kāds apņurcīts, pēc 2gadiem pusizdzisis čeks, kur vēl rekvizīti iedrukāti nepareizi un konkrētas preces "portfelis" nosaukuma vietā ierakstīts piem.,galanterijas izstrādājums.
Un ja firmā pastāv tikai bezskaidras naudas norēķini tad arī mazumtirdzniecībā pārsvarā pērk ar PPR (pirms tam maksājot pēc faktūrrēķina). Un ziniet, nav nekādu problēmu ne ar zelta "Pārkeru", ne arī cūkādas portfeli.
Un mazumtirgotāji vienreiz varētu beigt vaidēt, bet iemācīties normāli noformēt čekus un uzstādīt kvalitatīvus kases aparātus, lai čeki arī pēc 5 gadiem ir salasāmi!
Un ja firmā pastāv tikai bezskaidras naudas norēķini tad arī mazumtirdzniecībā pārsvarā pērk ar PPR (pirms tam maksājot pēc faktūrrēķina). Un ziniet, nav nekādu problēmu ne ar zelta "Pārkeru", ne arī cūkādas portfeli.
Un mazumtirgotāji vienreiz varētu beigt vaidēt, bet iemācīties normāli noformēt čekus un uzstādīt kvalitatīvus kases aparātus, lai čeki arī pēc 5 gadiem ir salasāmi!
Tiggra123 18.05.2005 16:22
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Я coгласна c Martinas и не рисковала бы с портфелем. Наш продавец смог написать в накладной: datora tehn.apkope может и Ваш что-то сможет.иначе не только не связанные с хоз,но и IIN "попахивает".Всем не угодишь, как бы не хотелось.Хотя стоимость очков(например400Ls)они оправдывают и даже приветствуют: Мол руководителю можно за 400, а буху за 60,главное приказом провести правильно,одному за хорошую работу, другому за ее выполнение, тогда и портфель прокатит!?
Man, piemēram, vienā uzņēmumā nevarēja izlemt, vai pirkt plānu portfelīti, lai nav jānēsā smagumi, vai tomēr ietilpīgu, lai uz tiesu varētu iet ar vairākām mapēm. Nopirka abus, es tos nosaucu par dokumentu somu Nr.1 un Nr. 2 un man abi saskaņā ar metodiku ir pamatlīdzekļi:)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть