Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Neskaidriiba ar PVN deklaraaciju К списку тем
Neskaidriiba ar PVN deklaraaciju
Srraadaaju firmaa, kur nav dariijumi ar ES, bet tagad apriilii gadiijaas, taapeec gribu paarliecinaaties vai visu daru pareizi.
Visu laiku man PVN deklaracijas aile Dariijumu kopeejaa veertiiba (40.aile) man vienmeer sakrita ar graamatvediibas uzskaites 6110 kontu (ienjeemumi bez pvn)
Tagad, ja ir ienaakusi prece no ES, kas tiek uzraadiita Deklaracijas 50.rindaa sanaak, ka ienaakusii prece pieskaitaas pie Izrakstiito reekjinu summas un Deklaracijas 1. aile, galiigi neskriit ar kontu 6110 ..
Tas ta ir ok ?
Ответы (4)
Sveiki, man ir bijusi darijumi ar ES, meginasu paskaidrot ka dariju es - 41.rindauzradiet realizaciju, 50. rinda preces vertibu no ES, 52.rindaaprekinatais PVN realizacijai, 55. rinda aprekinatais PVN ES precei to aprekina pats uznemums, 62 rinda iekszemes PVN ( preiksnodoklis ), 64 rinda ES PVN aprekina pats uznemums. Iet runa par darijumiem, kas apliekas ar 18% likmi. Deklaracijas pielikuma uzradijat valsti no kuras ievedat, maksasanas valutā preces vertibu ( rekins vareja but izrakstit ari EUR ), un attiecigi parrekinu pec LB kursa!
Ar kontu 6110 tiesam soreiz nav nekada sakara. Ceru ka sapratat!
Nu, ja, taa es arii domaaju...
Bet tad sanaak, ka 40 ailee ir firmas paardoto dariijumu un no ES ievesto prechu summa ?
Tas taakaa nelogiski, bet taa tas ir ?
Vispār ir tāda labā lieta kā Metodiskie norādījumi par pievienotās vērtības nodokļa aprēķināšanu un uzskaiti grāmatvedībā un tur iekšā . Pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju aizpildīšanas kārtība, pamēģiniet palasīt
Es domaju, ka sis lietas sini gadijuma nevajag saistit!
Закрыть
Краткое описание нарушения