Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
atkal jau ...
Nesaprotu vai mans dators ir nosalis vai aizgājis atvaļinājumā, bet excelī ir tabulā ieliktas formulas un mainot ciparus nemainās tie skaitļi ailē., kur ir formulas līdz brīdim kamēr es nenospiežu uz formulas augšējā rindā un tad akceptēju atkal ar zaļo ķeksīti. Tādi brīnumi man pirmo reizi notiek, es nesaprotu kāpēc tā? Vai tāpēc, ka faili ar disketi atnesti no cita datora? Bet formulas es liku jau tad kad faili bija ierakstīti manā datorā.
Kas par vainu?
Ответы (46)
Komarik ja avtomati4eski enter nažimaju
Тогда по совету Шилды. Впрочем странно, что галка была и пропала сама собой:)
Komarik, atvainojiet, bet Shlida nav Шилдa
kakaja galka? nebilo galki nikakoj, a nado?
aaa Tools galka, ieliku. Bet tik un tā bez F9 vai Save taustiņa automātiski man skaitļi nemainās.... kaut kāds apburtais logs, laikam jau atkal mana enerģētiskā aura.
viņš man strādā kā viņam ienāk prātā, vienu brīdi skaita automātiski, vienu brīdi ne. brr...
Shlida, paldies, tagad šis sabijās laikam es aiztaisīju visus failus un atvēru no jauna, visos pārbaudīju Tools - options - calculate, visur stāvēja automatic. Gribēju jau šo lamāt un pamainīju ciparu un šis sarēķināja automātiski
Tā arī nesaprotu, kas tas bija viņam par protestu.
Шлида, мое извинения, буковки попутал:)
Бывает.
Клео, так уже все в порядке?
Albina, aha, ono opjatj rabotajet
spasibo vsem za pomoshj. Busji.
Значит, опять твоя энергетика
Не выдерживает аппаратура. Или, может, там у тебя зона аномальная какая-нибудь?
Шлида, действительно "i" и "l" сливаются в Вашем нике - я тоже сначала наоборот прочитала
Всё просто - Лида уже есть, пришлось и фамилию вспомнить. Можете звать Лидой.
А я, кстати, так и предполагала, что вы Лида, а фамилия на букву Ш. Значит, не ошиблась
Albina, aha eto ja paranormaljnoje javljenjije dla mojevo kompa.
Клео, может ты у нас экстрасенс?
oj, vrode nezame4ala v sebe takije dannije
Закрыть
Краткое описание нарушения