Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Kā ir jāsaprot operācija? К списку тем

Kā ir jāsaprot operācija?
Samaksāts no norēķinu konta sociālās apdrošināšanas iestādēm par strādājošo soc.apdrošināšanu.

Vai tad soc.iemaksasneskaita Valsts kasē?

Mani dzen šokā tā augstskola.
Cleo
Cleo 19.05.2005 09:49
19235 сообщений на сайте

Ответы (5)

Pritams, ka skaita valsts kasē.

Skolās bieži vien uzdevumi tiek sastādīti nepareizi.
Julijam
Julijam 19.05.2005 09:51
380 сообщений на сайте
Tikai Valsts kase.
Februaris
Februaris 19.05.2005 09:54
3562 сообщения на сайте
trūkst vārdu..... un kādus grāmatvežus no tās skolas izlaidīs? Viņi tak metīsies skaitīt soc.iemaksasVSAA, vai tiešām pasniedzējiem nebūtu vispirms jāpārlasa uzdevumi ko dod studentiem risināt? Es nesaprotu... Tas pats bija LLU, kad pati mācījos.

Gandrīz nomiru no smiekliem lekcijas laikā, kad izlasīju uzdevumu "Saņemta nauda bankā no piegādātājiem par pārdoto produkciju. Nauda nav ienākusi". Kas nez viņu bija saņēmis, pasniedzēja ātri lika visiem izsvītrot no uzdevuma teikumu nauda nav ienākusi.
Cleo
Cleo 19.05.2005 09:58
19235 сообщений на сайте
Cleo, a varbūt mēs tagād neko nezinām?:)))Un valsts budžets mums tāgād saucās

sociālās apdrošināšanas iestāde?:)))
Tt7
Tt7 19.05.2005 10:25
37863 сообщения на сайте
njā, tad jau mēs maksājuma uzdevumus nepareizi rakstam. Vispār jau lasot un pildot tos uzdevumus es tiešām jau sāku sevī šaubīties, brīžiem šķiet, ka es visu nepareizi daru.
Cleo
Cleo 19.05.2005 10:33
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.