Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Kentaurs Integra К списку тем

Kentaurs Integra
Varbūt kāds var palīdzēt ar idejām kā ieviest šo programmu mūsu uzņēmumā. Uzņēmums ir liela akciju sabiedrība ar vairākām noliktavām un ir gan vairum gan mazumtirdzniecība. Pati firma BatSoft par to prasa lielu naudu. Varbūt kāds arī par noteiktu samaksu varētu palīdzēt saprast no kura gala sākt. Vienīgi jāņem vērā, ka uzņēmums tiešām ir liels, ar sarežģītu struktūru. Vajadzētu būt zināšanām gan grāmatvedībā, gan likumdošanā, gan arī programmā.

Ja ir kāds, kas varētu sniegt šādu palīdzību, lūdzu rakstiet man uz e-mailu: linsii@navigators.lv
Linsii
Linsii 21.09.2002 11:21
нет сообщений на сайте

Ответы (2)

Labāk uzticiet ieviešanu ražotājam. Es par firmas trauku masinas pieslēgšanu arī beigās samaksāju firmai 15 pēc tam kad biju iztērējusi majas meistaram 5 un nekas vispar nestradaja. Kopa es parmaksaju beigas 5 Latus!
Guncho
Guncho 04.11.2002 14:48
нет сообщений на сайте
Programmas ieviešana ir darbietilpīgs process, kurš prasa daudz laika gan no servisa, gan no paša uzņēmuma. Lai kvalitatīvi veiktu ieviešanas darbu nepieciešami vispusīgi izglītoti profesionāļi, kuri šajos laikos nemaksā lēti.

Programmas cena ir tikai aisberga redzamā daļa - neredzamā ir ieviešanas izmaksas. Skopais parasti pārmaksā.
Pck
Pck 13.11.2002 17:55
8 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.