Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
SIA iet uz maksatnespeju, bet ka tala....???? К списку тем
SIA iet uz maksatnespeju, bet ka tala....????
Sakiet ludzu ka pareizi butu tagad noformet visadus sikumus, piemeram veikala pakaramos utt., ja tie nav?
Vai labak rakstit uz mazvertigajiem un norakstit?
Ответы (11)
Norakstīt. Un vēl: ilgtermiņa ieguldījumi jāpārkonte krājumos un ilgtermiņa saistības jāpārkonte īstermiņa saistībās.
Albina, paldies, bet ipashnieki vairs nevelas glabt veikalu un tas kopsh 1.janvaravairs nestrada.
Tagad man galvenais savest visu ta, lai maksatnesejas procesa necel prasibu pret ipashnieku par launpratigu mantas izsaimniekoshanu!
Man nedaudz bail, jo daru to pirmo reizi!
Думаю, из-за вешалок никто к вам не придерется. Не костюмы же от Версаче растранжирили
MARTINAS!
Saki, ko darit piem., ar veikala iekartu, kas ir PPR ka kronshteini, skavas, plaukti u.c., bet kopa veido 1850,-Ls.
Skaidrs, ka vajadzetu but PL, bet ka to var uzlikt PL, ja nav vienota veseluma bet dazhadas sastavdalas?
Vai ir verts tagad likt uz PL, bet varbut uzreiz pienemt ka mazvertigo un norakstit ar aktu?
Albina,
man jau tas jurists saka, ka katram papiram jabut apaksha dokumentam kur palika, kada stavokli utt.
Bet ta jau ir!
"ko darit piem., ar veikala iekartu, kas ir PPR ka kronshteini, skavas, plaukti u.c., bet kopa veido 1850,-Ls."
Man šķet, ka to nevar norakstīt, bet jāliek krājumos, jo administrators to visu varēs pārdot.
А как до сих пор у вас все это добро числилось?
Tas veikals pastaveja tikai 1 gadu un tagad ir man nodots tada stavokli ka ir un nu meginu kaut ko izdarit, jo gada parskats janodod vel steiga par 2004.gaduun + vel jasagatavo uz sho bridi, lai firmu var likvidet?
Nu tagad raujos!
Сложно сказать. Нужно смотреть по накладным как все ваши кронштейны и полки закупались.
Es domāju, ka nav vērts likt uz PL, jo PL ir paredzēti ilgstošai izmantošanai, bet Jūsu uzņēmums diezvai nodzīvos kaut vienu gadu. Ja ir vēl citi PL, tos arī jāliek (jāpārkonte) krājumos.
Закрыть
Краткое описание нарушения