Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas plūsma vadībai
Labdien, meitenes!
Vai kāda nevarētu izpalīdzēt. Man vajadzētu vadībai uztaisīt naudas plūsmu pa mēnešiem. varbūt kāda varētu ieteikt kādu formu izmantot. Varbūt kaut kur i-netā ir?
Paldies Jums!
Ответы (41)
Ну, и начальство у Вас . Издевательство, тут раз в год мучаешься, а им по месяцам подавай.:(
Tik traki jau nav, viņi grib redzēt uz priekšu kādas summas aiziet, katru mēnesi.
Так это по факту или планируемый денежный поток?
Jā tas laikam būs Plānotā naudas plūsma.
Nu tad Jums vajag sastādīt tabulu plānotie naudas ieņēmumi un planotie naudas izdevumi. Starp citu ne domāju ka ar to vajag noraboties grāmatvedim. Jo lai to visu sastādīt vajag zināt plānotos ieņēmumus un izdevumus.
Neviens jau neprasa vai vajag vai nevajag. Tik dari, ko liek
Es excel uztaisīšu, visus izdevumu uzskaitīsu kas katru mēnesi un viss. Un būs laikam OK.
Ja katram mēnesim vajadzēs, tad labāk uztaisīt Excelī ar formulām un būs visiem laikiem atvieglota dzīve.
Я составляю в произвольной таблице,мне удобной по принципу-остаток(по всем выпискам и кассе)-приход(планируемый и уточненный по факту)-расход(планир. и уточн. по факту)-остаток на конец месяца.Таблица большая,каждый месяц добавляю графы и убираю предыдущие2-3 месяца. Когда сдаю учредителям, видно предыдущий месяц,факт и следующий.Каждый месяц уточняю . Пока всем удобно.
Man ir viena tabuliņa, kur ir plānotie ieņēmumi, obligātie maksājumi, atlikums sākuma un beigu, tad redzam cik naudas paliek un to var arī izplānot. Tabula pa nedēļam, var lietot pa mēnešiem - vienam periodam viena kolonna. Ērti un ātri. Lietoju gan savam ģimenes budžetam, gan firmai. Noderīga tekošas naudas plūsmas plānošanai.
Ja ieinteresēja, dodiet e-mailu
Shlida а пришлите мне глянуть.
amu_ilon@latnet.lv
Shlida, mani ļoti ieinteresēja Jūsu piedāvātā tabuliņa. Ļoti būtu noderīga. Jūs šajā jomā esiet gudrīte.Tas nav tikai kompilments, bet faktu konstatējums. Esiet tik laba un atsūtiet man arī:
elitakr@apollo.lv
Iepriekš pateicos.
Aizsūtīju, var būt patiks ideja
У меня чего то ничего не пришло.:(
Aizsūtīju vēl reiz. Pirmo reizi meģināju uz abām adresēm reizē, var būt tāpēc neaizgāja. Uzrakstiet, lūdzu, vai saņēmat tagad.
ЛИДА!!! если и для семейного буджету- то мне тоже!!! пожалуйста!:)
uzzi@apollo.lv
Отправила
Амуил, может есть другой адрес, или в этом ошибка?
А как у других? Кто-нибудь получил?
Закрыть
Краткое описание нарушения