Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Jautājums Cleo К списку тем
Bdaiga 06.06.2005 18:11
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Ответы (11)
да просто она ооччеень любознательная девочка! и зануда- раз поставили вопрос- надо докопаться:))
Uzzi 06.06.2005 18:20
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
А где сама Cleo... с ответом? Конечно, она молодчинка.
Marta3 06.06.2005 22:47
609 сообщений на сайте
609 сообщений на сайте
Ремонтирует квартиру
Smila 06.06.2005 22:55
1987 сообщений на сайте
1987 сообщений на сайте
Esmu beigusi Jēkabpils sovhoztehnikumu grāmatvežus - ekonomistus un pēc tam sēdēju mājās ar bērniem. Kad bērni bija paaugušies (jaunākajai bija 1 gads) mani iemeta pilnīgi jaunā uzņēmumā un sāku visu no nulles, nebija pat kur paskatīties, kā cits dara, tai pašā laikā iestājos LLU ekonomikas fakultātē neklātienē, kur atsvaidzināju kādreiz iegūtos grāmatvedības pamatus, patiesībā zināšanas ieguvu strādājot, bet skolā tikai pamatus .. Un kā jau Tanja teica, esmu ziņkārīga un tiešām, ja kādu jautājumu arī nezinu, tad meklēju atbildi, lai uzzinātu.
Skola vienmēr ir labi, varu ieteikt tikai akreditētas augstskolas ja gribas mācīties, bet ja gribas iegūt prakstiskas zināšanas, tad strādāt
Jā, man tiešām mājās tagad remonts, un kad tiks līdz virtuvei- iespējams es tiešām uz laiku pazudīšu, jo dators ar visu iedzīvi būs jāpārnes uz citu istabu. Nu tāda Jurģu vasara man šogad sanāks
Skola vienmēr ir labi, varu ieteikt tikai akreditētas augstskolas ja gribas mācīties, bet ja gribas iegūt prakstiskas zināšanas, tad strādāt
Jā, man tiešām mājās tagad remonts, un kad tiks līdz virtuvei- iespējams es tiešām uz laiku pazudīšu, jo dators ar visu iedzīvi būs jāpārnes uz citu istabu. Nu tāda Jurģu vasara man šogad sanāks
kādu gadu es biju forumā kā vērotājs, lasīju, mācījos, vēroju no malas, tad sāku mēģināt atbildēt uz jautājumiem, kurus jau zināju, ar kuriem biju saskārusies dzīvē. Grāmatvežu konkursā gan neriskēju piedalīties, nejūtu vēl, ka varu.
Liels paldies par atbildi. Man arī ir tā, ka nav grāmatvežu apkārt, esmu veikalā gan grāmatvede, gan vadītāja, tapēc daudz ko nezinu.
Bdaiga 07.06.2005 18:19
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Bdaiga, es ne tuvu nezinu visu, es zinu apmēram ja tā rupji kādu 100 daļu no visas lielās "Grāmatvedības", es arī visu laiku mācos galvenokārt no foruma un mācos lasīt likumus pareizi, ne viemēr man izdodas tos iztulkot pareizi, bet VGK kolēģi laipni izlaboarī manas kļūdas un aizpilda nezināšanas robus
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть