Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

avanss К списку тем

avanss
Ja saņemts par preci rēķins par galvojumasummu un tas ir apmaksāts, tad ko man dariit ar PVN, vai ieklaut šajā mēnesī kaa priekssnodokli?
Ikucis
Ikucis 15.06.2005 16:36
158 сообщений на сайте

Ответы (4)

Ja rēķins ,kurā ir uzrādīts PVN ir apmaksāts , tad to var iekļaut PVN deklarācijā .
Ilma
Ilma 15.06.2005 16:41
30495 сообщений на сайте
Ja ir saņemts un apmaksāts maijā, tad ir jāiekļauj PVN deklarācijā par maiju ka priekšnodoklis
Tt7
Tt7 15.06.2005 16:43
37863 сообщения на сайте
paldies, straadaju pirmo meenesi par galveno grāmatvedi, vissu dariiju taadaa steigaa, ka tikai ssodien apseedos un piefikseeju, ka sso summu ieklaavu priekssnodoklii.

Taatad es sannemu reekkinu par galvojuma summu, samaksaaju, kaut gan visu preces summu nezinu, un es driikst ieklaut sso PVN piekssnodoklii?
Ikucis
Ikucis 15.06.2005 16:52
158 сообщений на сайте
Lai iekļautu priekšnodoklī ir jābūt diviem no trim nosacījumiem:

1) saņemtam nodokļa rēķinam

2) saņemtai precei vai pakalpojumam

3) samaksātam avansā

Jūsu gadījumā ir saņemts nodokļa rēķins un samaksāts avansā, es tā saprotu, tātad Jums ir tiesības iekļaut priekšnodoklī.
Cleo
Cleo 15.06.2005 16:57
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.