Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

lēmumu pieņēmēji К списку тем

lēmumu pieņēmēji
Tika man uzdots interesants uzdevums, ceru arī uz Jūsu idejām.

Uzņēmuma direktors/īpašnieks sapratis, kas viens vairs nespēj visu pietiekami kvalitatīvi pārraudzīt. Turpmāk lēmēji par uzņēmumam nožīmīgiem jautājumiem būs direktors un nodaļu vadītāji. Ir vajadzīgs izdomāt apzīmējumu šo lēmēju kopumam, lai būtu ko rakstīt rīkojumos un pārējiem darbiniekiem būtu skaidrs ar ko šī cilvēku grupa nodarbojas. Direktors nevēlas, lai būtu jāizdara jebkādas izmaiņas komercreģistrā. Mans variants ir padome. Varbūt ir vēl kādas idejas?
Ingusz
Ingusz 16.06.2005 10:02
261 сообщение на сайте

Ответы (4)

А разве про "совет" общества не говорится в коммерческом законе?
Irena22
Irena22 16.06.2005 10:05
42998 сообщений на сайте
Pārbaudīju. Jā, diemžēl ir. Ir kāds cits variants?
Ingusz
Ingusz 16.06.2005 10:16
261 сообщение на сайте
Ja vēlas, lai šie cilveki būtu ar paraksta tiesībām, tad var direktors viņus pilnvarot. Ja vēlas, lai atbildētu par savām darbībām, tad darba līgumā vai papildinajumā. Šo cilvēku grupu var nosaukt kā vēlas (es domāju direktors izdod rīkojumu par administrācijas izveidošanu). Un kāpēc iekšējai darbībai nevarētu būt padome, tikai ar citādu nozīmi nekā tas ir pēc Komerclikuma.
Mildab
Mildab 16.06.2005 10:28
13 сообщений на сайте
Par paraksta tiesībām nav runa. Balstiesības.

A nevar kaut kādas problēmas ar valsts institūcijām sanākt, ja teiksim nāk pārbaude, rīkojumos ir rakstīts par padomes vai valdes izveidi, savukārt komercreģistrā nekas tāds neparādās?

Administrācija mums jau itkā pastāv, bet tur ir gan finanšu daļa, gan sekretāre, gan arii datorsistēmu administrators.
Ingusz
Ingusz 16.06.2005 10:43
261 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.