Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Kaa iisti buus? К списку тем

Kaa iisti buus?
SIA "A" ir 3 akcionaari.Attieciigidalu sadaliijums 42.50%, 42.50% un 15%.Vienam no $iem akcionaariem kuram pieder 42.50% dalu ir veel viens SIA"B".Par cik SIA"A" ir liellakais SIA"B" piegaadaataajs un SIA"B" ir paraadaa SIA"A" lielu naudas summu kuru divainaa kaartaa, bet ir gruuti dabuut atpakal tika nolemts, ka SIA"A" paarnems SIA"B" 50% dalu.

Vai SIE UZNEEMUMI BUUS ASOCIEETIE UZNEEMUMI? KAS REAALI MAINIISIES GRAAMATVEDIIBAA? Saprotu, ka SIA"A" palielinaasies pa$u kapitaals, bet kas veel? Kaa ar ikdienas uzskaiti? Kura graamatvede sastaadiis gada paarskatu? Vai sastaadot to jaanem veeraa kas iipa$s?Kaadi ir obligaatie nosaciijumi un ko var atrunaat savstarpeeji vienojoties? Kas ar UR? VID? Luudzu paliidziet, j ogaliigi nesaprotu kas man tagad jaadara.EsmuSIA"A" graamatvede.
Katrina_82004
Katrina_82004 22.10.2002 09:56
нет сообщений на сайте

Ответы (1)

Nekas iipasi nemainisis.jusvar sastadiit liigums par draamatvediibas apkalposanu un vest gramatvedibu divas firmas.VienigaisSIA B bus jamaksa SIA A dividenti no peļņas, bet ta Jums jaskatas uz vinjiem ka uz atsevishtiem firmam. Uz VID un UR jums jaaiznes dokumentus par izmainjam.
Ikanika
Ikanika 31.10.2002 16:12
199 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.