Izmaksas respondentiem?
Labrit visiem!Kadreiz jau esmu rakstijusi par so temu, tomer velreiz gribu pajautat varbut ir radusies jauni viedokli.
Uznemums nodarbojas ar dazadu petijumu veiksanu - socialie, tirgus utt.... Klients mums pasuta petijumu (piemeram ALDARA alus lietosanas paradumi).Lai so petijumu realizetu tiek pieaicinati cilveki - repondenti, kuri par so produktu diskuse tadas ka grupinas dazreiz ari produkts tiek piedavats degustacijam..... sis diskusijas notiek musu ofisa telpas atkariba no petijuma tada grupina tiek pieaicinati no 5-10 cilvekiem so diskusiju grupu ilgums ari atskiras no 30 min lidz pat 1.5h.... bet ne par to ir mans jautajums:)
Lieta tada, ka par so ierasanos un piedalisanos cilvekime tiek izmaksata zinama naudas summa - parasti 5 Ls un Ls 10, jo musdienas jau neviens neko par velti darit negrib:) Ir specialas protokola veidlapas kuras sie cilveki par sanemto naudu parakstas - vards, uzvards, personas kods , adrese, summa paraksts.
Lidz sim visas sis izmaksas NEAPLIEKAS ar nodokliem, jo tika formets ar NOLIKUMU ka petniecisks konkurss... nesu 5 pielikumus katru menesi. Bet ar vien grutak man nakas rakstit sos NOLIKUMUS, jo butiba jau man sen ir aizdomas, ka NEKADS jau konkurss nenotiek.... biju VID kura jautaju ko un ka un vai daru vispar pareizi, piemineju, ka iepriekseja gramatvede vispar neko par sim izmaksas nezinoja VID, man atbildeja nu ja

JAUTAJUMS kadi butu komentari varbut ieteikumi so izmaksu norakstisnai vel? Jo nu tiesam nekada konkursa jau tur nav... drizak diskusija, aptauja.... bet ka ar nodokliem lai nebutu protams:))))
LIELS PALDIES VISIEM JAU IEPRIEKS !