Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
sos. nodoklis! К списку тем
Alpu_vijoliite 29.06.2005 22:08
57 сообщений на сайте
57 сообщений на сайте
Ответы (5)
uij. tas bij domats Soc. nevis sos.:))
Alpu_vijoliite 29.06.2005 22:09
57 сообщений на сайте
57 сообщений на сайте
Likumā "Par valsts sociālo apdrošināšanu" 5.pants Sociāli apdrošināmās personas
(1) Sociālajai apdrošināšanai obligāti ir pakļauti visi 15 gadu vecumu sasniegušie darba ņēmēji, kurus nodarbina darba devējs - iekšzemes nodokļu maksātājs...." Tātad soc.nodoklispar 14-gadīgu zēnu nav jāmaksā. Es tā to saprotu, man gan nav bijis neviens tīnis.
(1) Sociālajai apdrošināšanai obligāti ir pakļauti visi 15 gadu vecumu sasniegušie darba ņēmēji, kurus nodarbina darba devējs - iekšzemes nodokļu maksātājs...." Tātad soc.nodoklispar 14-gadīgu zēnu nav jāmaksā. Es tā to saprotu, man gan nav bijis neviens tīnis.
ja tā godīgi, tad es meklētājā neatradu sarunu par soc.nodokli14-gadniekam, vai arī vienkārši neprotu izvēlēties pareizo "atslēgas" vārdu.
Cleo - taisnība.
VID ziņojumā to paši redzēs pēc personas koda.
Tomēr brīdiniet darbinieku, ka šajā laikā viņš nav apgādājamais saviem vecākiem.
VID ziņojumā to paši redzēs pēc personas koda.
Tomēr brīdiniet darbinieku, ka šajā laikā viņš nav apgādājamais saviem vecākiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть