Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Datorprogramma budžeta iestādēm К списку тем
Datorprogramma budžeta iestādēm
Sakiet, lūdzu, ar kādu grāmatvedības programmu jūs strādājat valsts budžeta iestādē? Man ir Tildes Jumis, bet pārbaudē teica, ka programma jāmaina, jo nenodrosina visu, kas nepieciešams budž. iestādei?
Ответы (10)
Nē, neko neteica. Teica, ir daudzas programmas, katrs strādā ar kaut kādu, bet tā ir jūsu izvēle...
Galvenais jau arī cena...
это мне тоже надо будет?
а ск она стоит, Клепа?
Тл! Не помню, помню только что дорогая. Увы даже примерную цену не могу сказать, т.к. многое зависит от количества лицензий, выбранных модулей, платы за внедрение, срока права на лицензию и т.д. В памяти фигурирует цифра 10000 долларов, но так ли это.
ууууу- мне в мес буджета на алгу и проч.-5 только дают:(
Ir svarīgi ar ko nodarbojaties un kādas īsti ir prasības pret programmu? Tad varētu kāds konkrētāk atbildēt uz jautājumu...
Mēs pagasta padomē strādājam ar Kentauru,liekas ka tīri neko.
Es strādāju ar Tildes Jumi un neviens man nepārmeta, ka kaut kas neatbilst. Budžeta kontus var pievienot, atskaites izdrukāt. Tāpat jau budžeta atskaitēm ir sava programma, kurā jāievada dati un no Jumja tos var izdrukāt.
Nekādas jau ekstra prasības budžeta iestādei nevar būt, lai šī programma pilnīgi neatbilstu, tad jau neviena neatbilst prasībām.
Ir tāda programma, ko izstrādājis Pakalns (Cēsīs) tieši budžetam, bet ... Viņš strādā viens, klientu daudz, ja kaut kas vajadzīgs, gaidi nu kā Ziemassvētkus...
Закрыть
Краткое описание нарушения