Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
darbs
Ludzu palīdziet, pasakiet man, vai vienkaršs gramatvedis var organizēt SIA kura nodarbosies ar grāmatvedības apkalpošanu, vai ir vajadzīgs kaut kas specifisks un ka ir labak SIA vai IK.
Paldies.
Ответы (7)
Robin un kas Jūs esat direktors vai grāmatvedis? IK ir individuālais komersants un ir IIN maksātājs (25%)un atbild ar visu savu mantu, SIA ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību UIN maksātājs (15%) un atbild ar pamatkapitālu (parasti 2000,-)
Cienitā Cleo, to visu es zinu, pati esmu grāmatvede, vienkarši sanāca tā ka ir daudz darba ar kuru negribetu sķirties, bet jūtu ka vajadzīgs palīgs, kurš man arī būtu, vienīģi domāju vai nevajadzētu pašai uzsākt savu biznesu bet kaut kā palaidu garam -vai nevajag kaut ko speciālo lai organizētu savu firmu kura nodarbosies ar gramatvedibas apkalpošanu.
Paldies.
ja Jūs domājat licences, tad nē, nevajag.
vienīgi, ja veiksiet grāmatvedības pakalpojumus ar grāmatvedības datorprogrammu, tad jebkurā gadījumā būs nepieciešamas visas licences uz datorprogrammām, ne tikai grāmatvedības, bet arī uz word, excel, Office.
Bet pats grāmatvedības pakalpojumu sniegšanas darbības veids neprasa, lai būtu licence. To vai izvēlēties SIA vai IK,JUms kā grāmatvedei jālemj pašai.
Kā IK savas darbības grāmatvedības uzskaiti varēsiet veikt pati, bet kā SIA būs jāpieņem darbā grāmatvedis.
Страаашная сказка-быль про ИК
У знакомого было ИУ. За 1997,год ему начислили авнсовые платежи по ИИН, В марте 1998 года он перерегистрировался в СИА , пошли убытки и он забыл про ав.платежи
В этом году на тех.осмотре машины ему сказали: Ваша машина арестована ВИДом, вы не можете ее ни продать, ни заложить, ни пройти техосмотр.
При этом квартвльные платежи ИИН были двухзначные в квартал,
А стоимость машины ... намного больше
"atbild ar visu savu mantu"- подумайте, сейчас может быть при регистрации сэкономите, а потом ?
Ну, ничего страшного в ИК нет. Надо только налоги не забывать вовремя платить.
Закрыть
Краткое описание нарушения