Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kaa buus pareizi ?????
Mees sniedzam tiesaa firmu par paraadu nenomaksaa$anu. Tagad jaapaarskaita valsts nodeva par lietas izskatii$anu. Kaa tad pareizi konteet $o samaksaato valsts nodevu?
PALDIES
Ответы (4)
Skaties shaj pashaa nodaljaa manu uzdoto jautaajumu 13.06.2002. "Paraada piedzinjas izdevumi". Es ieteiktu attiecinaat uz piemeeram kontu 7730-Juristu pakalpojumu apmaksa!
Iesaku ne tikai uzdot jautājumus un akli izpildīt ieteikumus, bet pašai pastudēt likumdošanu.
Ja esat amatieris, iegaumējiet vienu- ar mūsu forumā saņemtajām atbildēm savu viedokli pie VID pārbaudes nevarēsiet pamatot.
Iespējams ka man radās nepareizs priekšstats- bet palasot Jūsu jautājumus rodas iespaids, ka ejat vieglāko pretestības ceļu- paprasīšu un kā teiks- izdarīšu bet nevis pašai papētīt likumdošanas aktus, kas ,diemžēl, pašlaik ir vienīgā objektīvā mācību literatūra.
Vēlu no amatiera kļūt par pilnvērtīgu grāmatvedi
Paldies par novelejumu un gribeju tikai piebilst ka priek$tats Jums tie$am radas nepareizs. Jautajumus $eit uzdodu tie$i tapat ka visi citi un esmu prieciga par jebkuru tabildi tachu tas nenozime, ka uzreiz ta ari daru.
to Gunta: Protams ka sheit uzdotos jautaajumus un sanjemtaas atbildes nav obligaati jaaizpilda. Pats par sevi saprotams...vienkaarshi shis forums ir veel viens no daudziem informaacijas avotiem! Neviens nepiespiezh dariit taa kaa sheit kaads saka, bet sanjemot atbildes uz saviem jautaajumiem jau ir saakums taa atrisinaashanai. Protams ka visi (ceru ka visi) par pamatu njem likumdoshanu. Un Juus neviens nepiespiezh uzdot jautaajumus, un atbildeet uz jautaajumiem, un pildiit kaada foruma daliibnieka ieteikumus.
Vienam graamatvedim atrast pareizaako celju ir gruutaak nekaa 700 kopaa!:)
Закрыть
Краткое описание нарушения